Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άνετο πέρασμα από το Vitality για τους Reds και +11

Άνετο πέρασμα από το Vitality για τους Reds και +11

Ακόμη μια νίκη για την Liverpool! Αυτή τη φορά όμως άνετη και μάλιστα με clean sheet μετά από 2.5 μήνες! Οι Reds επικράτησαν με 0-3 της Bournemouth στο Vitality Stadium και αύξησαν την διαφορά τους στους 11 βαθμούς από την Leicester και στους 14 από την Manchester City.

Ο Mohamed Salah ήταν εξαιρετικός για τους Reds με ένα γκολ και μια ασίστ, ενώ ένα γκολ και μια ασίστ είχε και ο Naby Keita. Δίχτυα βρήκε και ο Alex Oxlade-Chamberlain.

Ο Mohamed Salah συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στην Premier League. Έχει σκοράρει συνολικά 63 φορές.

Α’ Ημίχρονο: Με πολλές και αλλαγές και συγκεκριμένα επτά σε σχέση με το Merseyside Derby ξεκίνησαν κόντρα στην Bournemouth οι Reds, με τους Wijnaldum και Lallana να μένουν εκτός λόγω τραυματισμών, όπως και ο Mane για λόγους ξεκούρασης. Ο Naby Keita έκανε όμως την επανεμφάνισή του στην αρχική ενδεκάδα. Η Liverpool είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 8′ με ένα πλασέ του Salah. Με σουτ δοκίμασε να απειλήσει και ο πρώην Κόκκινος, Dominic Solanke στο 19′, όμως η προσπάθειά του έφυγε κόρνερ μετά από κόντρα. Καλή στιγμή είχαν και στο 25′ οι Πρωταθλητές Ευρώπης με ένα πλάγιο σουτ του Milner, το οποίο έφυγε εκτός εστίας, ενώ και η κεφαλιά του Salah στο 27′ κατέληξε στην αγκαλιά του Ramsdale. Το σκορ τελικά άνοιξε από την Liverpool στο 35ο λεπτό με μια προβολή του Alex Oxlade-Chamberlain! Ο Jordan Henderson βρήκε τον Ox με μια εκπληκτική μακρινή μπαλιά, ο Ramsdale καθυστέρησε να βγει και ο Mepham δεν πήγε στην μπάλα, με αποτέλεσμα να εκμεταλλευτεί αυτή την αδράνεια ο Chamberlain και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με μια επαφή. Το πλασέ του Firmino ένα λεπτό αργότερα μπλοκαρίστηκε εύκολα από τον Ramsdale. Στο 40′ οι Reds υποχρεώθηκαν να κάνουν και την πρώτη τους αλλαγή, καθώς ο Alexander-Arnold πήρε την θέση του τραυματία Dejan Lovren και ο Joe Gomez αγωνίστηκε ως στόπερ για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Τα πράγματα τα έκανε πολύ πιο εύκολα η Liverpool με το δεύτερο γκολ της στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης. Αρκούσε μια στιγμή μαγείας από τον Mo Salah, ο οποίος πήρε πάνω του 3 παίκτες με ένα μαγικό τακουνάκι βρήκε τον Naby Keita, με τον τελευταίο να μην έχει προλάβει από κοντά να νικήσει τον Ramsdale και να γράψει το 0-2 πριν το ημίχρονο. Ο Bobby Firmino και ο Mohamed Salah σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου έψαχναν το γκολ, αλλά δεν το βρήκαν ούτε στις δύο ευκαιρίες που είχαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Β’ Ημίχρονο: Την πρώτη ευκαιρία και στην επανάληψη είχε η Liverpool με ένα σουτ του Keita από το ύψος της περιοχής στο 50′, που μπλόκαρε ο Ramsdale και με την δεύτερη της βρήκε το τρίτο της γκολ στον αγώνα! Ο Naby Keita ανταπέδωσε την ασίστ στον Mo με μια εξαιρετική κάθετη πάσα και ο Αιγύπτιος σημάδεψε σωστά με το αριστερό για το 0-3 των Reds στο 54′. Λίγο έξω από τα δοκάρια του Ramsdale έφυγε το σουτ του Alexander-Arnold στο 58′. Το δεύτερό γκολ έψαξε ο Mo Salah με δυνατό αριστερό σουτ στο 69′, αλλά ο Ramsdale ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε. Οι Reds πραγματοποίησαν την δεύτερη τους αλλαγή στο 76′, με τον Curtis Jones να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην Premier League, καθώς αντικατέστηκε τον Andrew Robertson. Ο James Milner αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ στον υπόλοιπο χρόνο του παιχνιδιού. Ο Bobby Firmino έψαξε το γκολ στο 86′, αλλά η προσπάθεια του σταμάτησε στα σώματα των παικτών της Bournemouth. Οι Reds ένα λεπτό αργότερα έκλεισαν τις αλλαγές τους με τον Shaqiri αντί του Chamberlain και ο Ελβετός είχε την ευκαιρία να βρει ασίστ με την πρώτη του πάσα στο ματς, αλλά το σουτ του Curtis Jones έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ramsdale στο 88′. ο Ramsdale πραγματοποίησε εκπληκτική επέμβαση στις καθυστερήσεις του αγώνα σε μακρινό σουτ του Henderson στην τελευταία φάση του ματς.

Για τους Reds ακολουθεί την Τρίτη ο αγώνας με την Red Bull Salzburg για το Uefa Champions League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Bournemouth: Ramsdale, Francis, Mepham, Ake (Simpson 34′), Rico, Danjuma, Lerma, Billing (Cook 58′), Fraser, Solanke, Wilson (Gosling 64′).

Έμειναν στον πάγκο.: Boruc, Stacey, Surman, Ibe.

Liverpool: Alisson, Gomez, Lovren (Alexander-Arnold 40′), Van Dijk, Robertson (Jones 76′), Henderson, Keita, Milner, Salah, Oxlade-Chamberlain (Shaqiri 87′), Firmino.

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Elliott, Mane, Origi.

Ο Mo Salah γράφει το 0-3 για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com