Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι Κόκκινοι Κοντα σε 2 Μεγάλες Μεταγραφές , Πιθανώς Και Μέσα στο Γενάρη το Πρώτο ‘Μπαμ’

Οι Κόκκινοι Κοντα σε 2 Μεγάλες Μεταγραφές , Πιθανώς Και Μέσα στο Γενάρη το Πρώτο ‘Μπαμ’

Origi και Shaqiri στο ιστορικό παιχνίδι με τη Barcelona.

Έπειτα από το deal με τη Nike , η Liverpool βρίσκεται σύμφωνα με φήμες πολύ κοντά στην πραγματοποίηση 2 μεταγραφών.

Η ομάδα του Jurgen Klopp απέφυγε το περασμένο καλοκαίρι να κάνει οποιαδήποτε κίηση για τιν απόκτηση κάποιου παίχτη , με μοναδική αυτή του Adrian , την ώρα που ο Harvey Elliot και ο Sepp van den Berg ήρθαν απλά στην ακαδημία.

Μία απόφαση η οποία σχολιάστηκε αρκετά από πολλούς , παρόλα αυτα, η Liverpool βρίσκεται στην κορυφή της Premier League με 8 βαθμούς διαφορά από τις ‘Αλεπούδες’.

Πέντε εσωτερικές αλλαγές , οδήγησαν στην νίκη στο τοπικό ντέρμπυ με την Everton στα μέσα της εβδομάδας , με δύο από αυτές – Shaqiri και Origi- να πετυχαίνουν και τέρμα, όλα αυτά δείχνοντας πώς ο Jurgen Klopp πιθανά να κινηθεί σε ‘rotational’ προσέγγιση και αυτό το χειμώνα.

Ακόμα βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα μεταγραφής ηχηρού ονόματος το Γενάρη , σύμφωνα με την τελευταία συνέντευξη του David Maddock , ανταποκριτή των ‘κόκκινων’ στην Mirror.

Πιστεύω θα υπάρξουν 2 καλές και σημαντικές μεταγραφές , ίσως μέσα στο χειμώνα η πρώτη και το καλοκαίρι η δεύτερη’ σχολίασε.

Δεν θα φέρουν ωστόσο έτοιμους παίκτες , αλλά θα κινηθούν στο μοντέλο μικρών παικτών ηλικείας 19-24 με την δυνατότητα εξέλιξής τους μέσα από το club.’

Μην νομίζετε πως δεν θα κοστίσουν όμως , αφού δείχνουν να θέλουν παίκτες από πρωταθλήματα που έχουν σημασία και ανταγωνισμό , όπου τα στατιστικά ενός παίκτη παίζουν σημαντικό ρόλο’.

Ο Maddock είπε πώς βλέπει δύσκολο να κινηθεί στην παρούσα χρονική στιγμή η ομάδα για τον μέσο της Genk , Sander Berge , ενώ φαντάζει πραγματικά δύσκολο να πλησιάσει τον Kylian Mbappe .

Δύο ονόματα που φαντάζουν πιο πιθανά είναι ο Ακραίος επιθετικός της Dortmund , Jadon Sancho καθώς και ο μέσος της Lyon , Houssem Aouar , ένα όνομα γνώριμο για τη σύνδεσή του με τους κόκκινους σύμφωνα με τον  Maddock στο παρελθόν.

Σίγουρα ο Aouar είναι ένας φανταστικός παίκτης , και πρέπει να τον έχουν στα υπόψη τους. Είναι από αυτούς τους ταλανντούχους μικρούς , που έχουν το μέλλον μπροστά τους. Αλλά είναι γνωστό όνομα σε πολλές ομάδες , οπότε η διεκδίκησή το καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη.’΄

Ο Maddock επίσης ισχυρίστηκε ‘ Σίγουρα η Nike θα θέλει ένα ηχηρό όνομα στην ομάδα για να σφραγίσει με ωραίο τρόπο το deal με τους κόκκινους. ‘ αλλά αυτό είναι πραγματικά μετέωρο , μιάς και η Liverpool δεν μπορεί να κάνει κινήσεις μεταγραφικές με βάση την υποθετική ‘απαίτηση’ μίας εταιρείας κατασκευής στολής όπως η Nike.

Παρόλα αυτά , η πιθανότητα μεταγραφής τον Ιανουάριο , δείχνει μεγάλη , ειδικά όπως φαίνεται την ώρα που ο Sancho πιέζει την Dortmund για την έξοδό του από το σύλλογο

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com