Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Eddie Howe για το παιχνίδι με την Liverpool

Ο Eddie Howe για το παιχνίδι με την Liverpool

Η Liverpool αύριο το απόγευμα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Bournemouth και ο προπονητής των Cherries, Eddie Howe μίλησε για τον αγώνα με τους Reds και εξήγησε πως θα πρέπει να αντιδράσει η ομάδα μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα που είχε στην Premier League τις τελευταίες εβδομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Bournemouth στην σημερινή συνέντευξη τύπου:

“ Βρισκόμαστε μια πολύ δύσκολη θέση και σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Εμένα όμως με εμπνέουν τέτοιου είδους προκλήσεις. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να παλέψουμε. Αυτό λέω και στους παίκτες μου. ”

“ Οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων είναι πολύ μικρές. Πρέπει να ανασυνταχθούμε ως ομάδα και να παίξουμε σαν να κρίνονται οι ζωές μας από τον αγώνα. ”

“ Πρέπει όμως να δώσουμε και στον κόσμο μας ένα λόγο, για να έρθει στο γήπεδο το Σάββατο. Ελπίζουμε να μας ενώσουν τα τελευταία αποτελέσματα και να φέρουν τον κόσμο στο γήπεδο αύριο. ” Είπε ο Howe.

“ Πραγματοποιήσαμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση σε αυτό το γήπεδο κόντρα στην Manchester United (1-0). Πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε αυτή η ομάδα και να μην μείνουμε στα λόγια. Πρέπει να το δείξουμε στο χορτάρι. ” Ολοκλήρωσε ο προπονητής των Cherries.

Με εκπληκτικό Mo Salah είχαν περάσει πέρυσι από το Vitality Stadium οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com