Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Απόλαυσα περισσότερο τις ασίστ μου στο Derby»

Mane: «Απόλαυσα περισσότερο τις ασίστ μου στο Derby»

O Mane στο περσινό Merseyside Derby του Anfield, στο οποίο είχε πραγματοποιήσει εκπληκτική εμφάνιση.

Μια ραγδαία επίθεση από πολύ βαθιά του μισού της Liverpool και το εξαιρετικό σουτ που ακολούθησε απ’τα 18 μέτρα δεν ήταν η αγαπημένη στιγμή του Sadio Mane στο derby του Merseyside.

«Για να είμαι ειλικρινής, απόλαυσα περισσότερο τις ασίστ», δήλωσε στο Liverpoolfc.com, ο οποίος ήταν και Man of the Match στην νικη των Reds επι της Everton με 5-2.

«Σ’αυτά τα παιχνίδια, νομίζω ότι σκέφτεσαι μόνο τους 3 βαθμούς. Ήμουν ευτυχής να βάλω γκολ, αλλά το γκολ του Shaq μου άρεσε περισσότερο επειδή το κοντρόλ ήταν ωραίο, η επιτάχυνση με την μπάλα δεν ήταν κακή, και η πάσα ήταν πραγματικά τέλεια και ο Shaq έβαλε την μπάλα στα δίχτυα.

«Όταν παίρνω την μπάλα, προσπαθώ να δω πού είναι οι συμπαίκτες μου πριν κάνω κάτι, νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη. Είδα τον Divock και τον Ad, αλλά είχαν μπλοκαριστεί, οπότε η μόνη επιλογή ήταν ο Shaq.

«Και όταν είδα τον Shaqqy να τρέχει έτσι στην περιοχή, σκέφτηκα να του δώσω τη μπάλα και σκόραρε ένα υπέροχο γκολ.»

Ο ανεπανάληπτος Mane είχε ήδη δώσει μια τέλεια πάσα για το Divock Origi για να ανοίξει το σκορ πριν την ασίστ στον Shaqiri και στη συνέχεια σκόραρε και ο ίδιος, αφού μια αχαλίνωτη Liverpool που κατάφερε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα τέσσερις φορές πριν από το ημίχρονο.

«Προφανώς πιστεύω ότι ήταν μια υπέροχη νύχτα για εμάς», ανέφερε το νούμερο 10 της ομάδας.

«Όλοι είδαν πόσο δύσκολο είναι οι αγώνες κατά της Everton τα τελευταία χρόνια, μερικές φορές κερδίσαμε, αλλά ήταν πάντα σκληρά. Πριν από το παιχνίδι περιμέναμε ένα πολύ, πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι τελικά αξίζαμε να κερδίσουμε γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και ξεκινήσαμε πολύ, πολύ γρήγορα «.

Το πρόγραμμα των Reds οδήγησε τον Jürgen Klopp να κάνει πέντε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του για το ντέρμπι, με τους Roberto Firmino και Mohamed Salah μεταξύ αυτών των παικτών που ξεκουράστηκαν.

Και ο Mane πιστεύει ότι το επίπεδο απόδοσης της ομάδας έδειξε πόσο δυναμική ομάδα έχει ο Klopp.

Ο επιθετικός συνέχισε: «Έχω αυτό το συναίσθημα στο κεφάλι μου κάθε παιχνίδι: Με τον Bobby ή τον Mo ή με όποιον άλλο παίζει – όλοι θα ήθελαν να παίξουν μαζί με αυτούς τους σπουδαίους παίκτες σίγουρα, ειδικά εγώ!

«Αυτό σημαίνει ότι είμαστε μια σπουδαία και μεγάλη ομάδα, στην οποία όλοι μπορούν να παίξουν άνετα. Ήμουν τυχερός να παίξω με τους Shaq, Div και Ad – έκαναν πολύ, πολύ καλά και κάνουν όλα τα πράγματα εύκολα για μένα. »

Mane και Divock πλήγωσαν ξανά τους Γείτονες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com