Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Bournemouth, Mane, Origi, Wilson και αλλαγές

Ο Klopp για Bournemouth, Mane, Origi, Wilson και αλλαγές

Ακόμη μια συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ολοκληρώθηκε. Αυτή τη φορά ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο την Bournemouth στο Vitality Stadium για την 16η αγωνιστική της Premier League.

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για την απόλυση του Marco Silva από την Everton:

“ Καταλαβαίνω πως νιώθει. Η Everton από τότε που βρίσκομαι στην Αγγλία είναι μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες για όλους τους προπονητές που είχε η Everton. Δεν ήταν μόνο λάθος του Marco και όλοι οι οπαδοί της Everton το γνωρίζουν αυτό. ”

Για τις αλλαγές που έκανε προχθές και αυτές που πρόκειται να κάνει:

“ Είχαμε μια πολύ καλή ενδεκάδα κόντρα στην Everton. Ποτέ δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία για την ποιότητα των παικτών. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά. Ήταν ένα πολύ καλό δείγμα, αλλά παραμένει μόνο ένα παιχνίδι. Πρέπει να γίνει ξανά (τόσο καλή εμφάνιση). ”

“ Οι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση. Δεν παίζουμε FIFA στο Playstation, όπου οι παίκτες δεν ξεκουράζονται. ”

Για την Bournemouth:

“ Το παιχνίδι με την Bournemouth θα είναι πολύ απαιτητικό. Θα χρειαστεί να τα δώσουμε όλα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε την σωστή ένταση. Δεν είναι χαρούμενοι με την τωρινή τους κατάσταση. ” Είπε ο Klopp

Για την ομάδα που θα αγωνιστεί στο Villa Park για το Carabao Cup:

“ Έπρεπε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για τα νεαρά παιδιά κόντρα στην Villa. Γνωρίζω πως όλοι λένε πως δεν έχουμε καμία ελπίδα, αλλά για αυτό το ποδόσφαιρο είναι τόσο υπέροχο. Ελπίζω τα παιδιά και ο Cricth να το απολαύσουν. Δεν θα υπάρχει καμία πίεση. ”

Αν σκέφτηκε να μοιράσει τους βασικούς σε Villa Park και Κατάρ:

“ Ούτε για ένα δευτερόλεπτο. ”

Για τον Sadio Mane:

“ Βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς από την μέρα που ήρθε στην ομάδα. Θυμάμαι το πρώτο του γκολ κόντρα στην Arsenal. Κάνει μεγάλα βήματα κάθε χρόνο. ”

Ρωτήθηκε για τον Divock Origi:

“ Ήμουν πολύ χαρούμενος που ο Κύριος Martinez (προπονητής της Εθνικής Βελγίου) ήταν στο γήπεδο, γιατί όποτε πηγαίνει στην Εθνική ομάδα δεν παίζει ούτε λεπτό ”

“ Τώρα θα μιλήσουμε και για τον Shaqiri; ” Είπε στους δημοσιογράφους ο Klopp.

Για τον Baresi που πιστεύει πως ο Virgil van Dijk έπρεπε να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα:

“ Κάποιος μου το έδειξε αυτό. Είναι σαν να παίρνεις το βραβείο από τον βασιλιά των αμυντικών. Το ίδιο ισχύει και για τον Mane με την δήλωση του Messi. ”

Τέλος, για τον Harry Wilson:

“ Είναι στην Bournemouth, για να βελτιώσει κάποιους τομείς του παιχνιδιού του. Έχει κάνει πολύ μεγάλα βήματα και τα πηγαίνει πολύ καλά. ”

Πολύ θετικές εμφανίσεις από τον Harry Wilson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com