Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Marsch: «Ο Klopp είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου»

Marsch: «Ο Klopp είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου»

Ο Αμερικανός προπονητής πιστεύει ότι ο Jurgen Klopp, η ομάδα του οποίου κατέχει μεγάλο προβάδισμα στην Premier League, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει το παιχνίδι.

Ο Jurgen Klopp έχει χαρακτηριστεί ως ο καλύτερος προπονητής του κόσμου από τον προπονητή της Salzburg, Jesse Marsch, του οποίου η ομάδα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Liverpool στα πλαίσια του Champions League.

Η Liverpool κάθεται με οκτώ βαθμους διαφορά στην κορυφή της Premier League μετά από 15 παιχνίδια, έχοντας χάσει, την προηγούμενη σεζόν, τον τίτλο με διαφορά ενός βαθμού.

Αυτή η απογοήτευση μετριάστηκε από τη νίκη στο Champions League, καθώς οι Reds κατέκτησαν το έκτο τους Ευρωπαϊκό Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Ωστόσο, η Liverpool δεν θα προκριθεί στους 16 της διοργάνωσης, εάν χάσει απ’τη Salzburg – η οποία, υπό τον Erling Braut Haaland, εντυπωσίασε.

Ο πρώην Αμερικανός διεθνής Marsch, που ήταν βοηθός προπονητή στην RB Leipzig την περασμένη σεζόν, αφού αναδείχθηκε ως ένας από τους καλύτερους προπονητές του MLS με τους New York Red Bulls και ανέλαβε φέτος τον Ιούνιο τους αυστριακούς πρωταθλητές.

H Salzburg βρίσκεται σήμερα στην αυστριακή Bundesliga και ο Marsch έχει επαινέσει τον Klopp ως τον κορυφαίο προπονητή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

«Ο Jurgen Klopp είναι ίσως ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Marsch στο Omnisport.

«Νομίζω ότι μπορείτε να το πείτε αυτό από τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του αποδίδει και την ιστορία που έχει στο παιχνίδι και τον τρόπο με τον οποίο ήταν και είναι επιτυχής στη Γερμανία και την Αγγλία.

«Αντιμετωπίζοντας την ομάδα του δεν θα είναι τόσο εύκολο για εμάς, ειδικά όταν μιλάμε για το ταλέντο που έχει στην ομάδα του. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας και θα είναι περισσότερο για τις δύο ομάδες από ό, τι για τους δύο προπονητές.

«Για μένα, δεν θα σήμαινε τίποτα να νικήσω τον Klopp, αυτό που θα σήμαινε πολύ ειναι η ομάδα μας να νικήσει αυτή την ομάδα, την ομάδα του.

«Αυτό είναι το επίκεντρο, δεν μ’αρέσουν οι προσωπικές σχέσεις, πάντα πρόκειται για την ομάδα μας και πόσο καλή είναι η ομάδα μας και πόσο προετοιμασμένοι είναι αυτοί».

Η Liverpool θα είναι χωρίς τον Fabinho για την συνάντησή την Τρίτη, με τον μέσο να τραυματίστηκε στον αγώνα με την Napoli, η οποία θα τον κρατήσει έξω μέχρι το 2020.

Ωστόσο, ο Marsch επιμένει ότι το παιχνίδι με την Liverpool δεν θα ναι εύκολο.

«Για μένα, ο Fabinho είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες τους. Η ικανότητά του να ελέγχει το παιχνίδι με ή χωρίς την μπάλα και να καταλαβαίνει το παιχνιδι είναι αυτό που τους καθιστά εν μέρει τόσο καλούς», δήλωσε ο Marsch.

«Αλλά έχουν παίξει χωρίς αυτόν για πάρα πολύ καιρό , έπαιζαν πέρσι χωρίς αυτόν στο Champions League, κι έτσι βρέθηκαν σε αυτή την κατάσταση χωρίς τον Fabinho.

«Έχουν τόσους πολλούς καλούς, ποιοτικούς, έμπειρους παίκτες που δεν περιμένω να τους λείπει πολύ, αλλά είναι σίγουρα ένας βασικός παίκτης γι ‘αυτούς».

Ο Fabinho θα λείψει τις επόμενες εβδομάδες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com