Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Marco Silva: «Άξιζε τους τρεις βαθμούς η Liverpool»

Marco Silva: «Άξιζε τους τρεις βαθμούς η Liverpool»

O Marco Silva στο Anfield.

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Marco Silva το τελευταίο διάστημα και μόνο χειρότερα έγιναν τα πράγματα μετά την βαριά ήττα της ομάδας του με 5-2 στο Anfield το βράδυ της Τετάρτης για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Ο Πορτογάλος προπονητής παραδέχθηκε πως οι Toffees δεν ήταν καλοί στο Anfield:

“ Ήταν ένα κακό παιχνίδι και μια πολύ άσχημη νύχτα για εμάς. Άξιζαν τους τρεις βαθμούς και δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία για αυτό. Εμείς δεν ήμασταν καλοί και αυτό είναι που μας απασχολεί. ”

“ Δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε γκολ με αυτόν τον τρόπο. Έπρεπε να εμφανιστούμε με μεγαλύτερη γενναιότητα και να κερδίσουμε κάποιες επιπλέον μάχες. Όποτε έβγαιναν στην επίθεση, είχαν και ευκαιρία για να σκοράρουν. Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. ”

“ Είχαμε ένα πλάνο και μια στρατηγική για το παιχνίδι. Έπρεπε να το αλλάξω όμως, όταν χάναμε με 3-1, για να αποκτήσουμε μεγαλύτερη δημιουργία. Δεν κάναμε όσα είχαμε πει. ”

“ Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το σύστημα και να πιέσουμε περισσότερο τους δύο κεντρικούς αμυντικούς τους. Είπαμε επίσης στα αποδυτήρια πως έπρεπε να εμφανιστούμε περισσότερο συμπαγής και να σκοράρουμε το τρίτο γκολ, για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. ” Δήλωσε ο Marco Silva.

“ Γνωρίζαμε πως θα μας χτυπήσουν στην πλάτη της άμυνας και στην τελική, το λάθος ήταν δικό μας. ”

Πέντε γκολ σκόραρε η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com