Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Everton

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Everton

Η Liverpool ήταν καταιγιστική στο Merseyside Derby κόντρα στην Everton, διαλύοντας τους Toffees με 5-2 και δίνοντας στον Jürgen Klopp πολλούς λόγους, για να είναι χαρούμενος, κάτι που φάνηκε και στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα.

Ο Γερμανός για τον αγώνα και την νίκη της ομάδας του είπε:

“ Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά από την στιγμή που έκανα και πέντε αλλαγές. Αυτό μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα, αλλά εγώ δεν είδα κάποιο πρόβλημα. Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές όμως. Αυτό ήταν ξεκάθαρο. ”

“ Γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και θέλαμε να έχουμε όσο πιο ξεκούραστους παίκτες γινόταν. ”

“ Μερικά πράγματα στην άμυνα ίσως δεν δούλεψαν, αλλά τους εκπλήξαμε με την ενδεκάδα μας και δεν περίμεναν κάτι τέτοιο. Επίσης δεν προσαρμοστήκαμε γρήγορα στην αλλαγή συστήματος που έκαναν μέσα στον αγώνα. Ήμουν εντάξει με 4-1, αλλά όχι και με το 4-2. ” Είπε ο Klopp.

“ Στο δεύτερο ημίχρονο όμως είχαμε ξανά τον έλεγχο του αγώνα και σκοράραμε ένα καταπληκτικό πέμπτο γκολ. ”

Για την εμφάνιση του Origi και τα δύο του γκολ:

“ Ο Divock ήταν εξαιρετικός. Τι παιχνίδι έκανε. Στο πρώτο γκολ σκόραρε μετά από μια πολύ καλή επίθεση. ”

“ Το δεύτερο γκολ του Divock ήταν ένα σπουδαίο κοντρόλ και ένα σπουδαίο τελείωμα. Χρησιμοποίησε την ταχύτητά και το έκανε τόσο απλό. Η συνεργασία του με τον Shaq και τον Sadio ήταν πολύ καλή. Ήταν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση. ”

Για τις 100 νίκες που έφτασε στην Premier League:

“ Τα τελευταία δύο χρόνια δεν μας επιτρέπεται να έρθουμε ισόπαλοι σε κάποιον αγώνα. Δεν με ενδιαφέρουν όμως τα στατιστικά. Μόνο οι 43 βαθμοί που θα μας βοηθήσουν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα φέτος. ”

Για τον Xherdan Shaqiri που ξεκίνησε μετά από 7 μήνες:

“ Πραγματικά δεν είχε ξεκινήσει εδώ και 7 μήνες; Συγγνώμη, Shaq! Σκόραρε ένα γκολ, έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πολύ δυνατός. Έχει επιστρέψει εδώ και 2 ή 3 εβδομάδες.”

Για τον Σαββατιάτικο αντίπαλο, την Bournemouth:

“ Η Bournemouth θα θέλει να αντιδράσει το Σάββατο (από την ήττα στο Selhurst Park) και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. ”

Ο Wijnaldum έκανε το 5-2 για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com