Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Για Karim Adeyemi γράφουν οι Ισπανοί

Για Karim Adeyemi γράφουν οι Ισπανοί

Η Liverpool και η Arsenal ‘μπήκαν στο παιχνίδι’ με την Barcelona για την απόκτηση του επιθετικού της Red Bull Salzburg, Karim Adeyemi.

Ο 17χρονος είναι επί του παρόντος δανεικός στην Αυστριακή ομάδα FC Liefering, αλλά έχει εντυπωσιάσει εκεί. Ο Adeyemi έχει σήμερα 11 γκολ και 8 ασίστ σε μόλις 17 εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες αυτή τη σεζόν.

Την πρόοδο του νεαρού ακολουθεί η Barcelona, αλλά σύμφωνα με την ισπανική έκδοση Sport, η Liverpool και η Arsenal ενδιαφέρονται επίσης να υπογράψουν τον επιθετικό.

Η Salzburg υπέγραψε τον επιθετικό, ο οποίος είναι μέλος των Under-17s της Γερμανίας, για περίπου €3.500.000 το περασμένο καλοκαίρι και θα μπορούσε να αναζητήσει μέχρι και €8.000.000 απ’τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Σύμφωνα με πηγές, ο Adeyemi εξακολουθεί να προπονείται με την RB Salzburg, αλλά στη συνέχεια θα αγωνίζεται για την Leifering, που είναι ομάδα-συνεργάτης της Salzburg.

Η αξία του Adeyemi βελτιωθηκε παίζοντας στο UEFA Youth League.

Οι αναφορές στην Ισπανία δείχνουν ότι ο διευθυντής της ακαδημίας της Barcelona, Patrick Kluivert είναι ένας μεγάλος θαυμαστής του νεαρού, αλλά η Liverpool και η Arsenal θα μπορούσαν να πείσουν τον παίχτη να διαλέξει την Premier League από την La Lga με την υπόσχεση να παίζει στην πρώτη ομάδα..

Σύμφωνα με την ισπανική Mundo Deportivo, οι Καταλανοί θέλουν να υπογράψουν τον Adeyemi και να τον χρησιμοποιούν στη ομάδα της Barcelona Β, πριν τον μετακινήσουν στην πρώτη ομάδα.

Και ενώ η Arsenal μπορεί να ενδιαφέρεται για τον Adeyemi, η απομάκρυνση του Unai Emery καθιστά το ενδεχόμενο αυτό πολύ αμφίβολο.

Για τον επιθετικό της Salzburg γράφουν οι Ισπανοί.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com