Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 4/12/2002 Πρόκριση επί της Ipswich Town με Diouf (vid)

Σαν σήμερα: 4/12/2002 Πρόκριση επί της Ipswich Town με Diouf (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα αποκλείσουν την Ipswich Town στο Anfield για το League Cup, με τον El-Hadji Diouf να συμβάλει αποφασιστικά στην έκβαση του παιχνιδιού.

Είναι γνωστό ότι ο Diouf δεν χαίρει της εκτίμησης στις τάξεις των Κόκκινων οπαδών πλέον, με τις κατά καιρούς δηλώσεις του για το πέρασμά του από τους Reds. Όμως εκείνη την μέρα του Δεκεμβρίου, συνέβαλε αποφασιστικά στην πρόκριση των Κόκκινων στον επόμενο γύρο, που οδήγησε και στην κατάκτηση του τροπαίου της χρονιάς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Tommy Miller (14′), σκορ που έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κόκκινοι θα ισοφαρίσουν με πέναλτι που κτύπησε ο El-Hadji Diouf στο 54′, το οποίο είχε κερδίσει ο Neil Mellor.

Το παιχνίδι κύλησε έτσι μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, για να οδηγηθεί στην παράταση, χωρίς και πάλι να αλλάξει κάτι. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Κόκκινοι ευστόχησαν σε όλα και με τον El-Hadji Diouf να εκτελεί το τελευταίο εύστοχα, στέλνοντας τους Reds στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο παιχνίδι αυτό έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους με τα Κόκκινα οι Neil Mellor και John Welsh.

Το παιχνίδι αυτό παρακολούθησαν 26.305 θεατές και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο D. G. Gallagher.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης στο παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 4/12/2002 Πρόκριση επί της Ipswich Town με Diouf
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com