Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Merson: «Θα ήθελα να δω τι θα κάνει η Liverpool αν τραυματιστεί ο VVD για 3 μήνες»

Merson: «Θα ήθελα να δω τι θα κάνει η Liverpool αν τραυματιστεί ο VVD για 3 μήνες»

Ο πρώην αμυντικός της Arsenal, Paul Merson, δήλωσε ότι θα ήθελε να δει την Liverpool χωρίς τον Virgil van Dijk ενώ αναλύει πώς οι τραυματισμοί έχουν κοστίσει την Manchester City αυτή τη σεζόν.

Οι Reds έχουν ένα προβάδισμα 11 βαθμών από την City μετά τη νίκη επί της Brighton, ενώ η πλευρά του Pep Guardiola ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Newcastle United.

Αυτό οδήγησε πολλους να λενε ότι ο αγώνας για την Premier League έχει ήδη τελειώσει, με το πλεονέκτημα της Liverpool να είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσει η City να επιστρέψει.

Όπως εξηγεί ο Merson, η μεγαλύτερη διαφορά είναι οι διάφοροι τραυματισμοί που υπέστη η City και πιστεύει ότι η Liverpool θα αντιμετώπιζε παρόμοια προβλήματα εάν είχαν την ίδια τύχη με τους Citizens.

«Όταν κυνηγούν ένα παιχνίδι, (η City) δεν είναι τόσο καλά αμυντικά όπως η Liverpool, η οποία μπορεί να παίξει δύο έναντι δύο στην άμυνα ενώ η City δεν μπορεί να το κάνει αυτο», δήλωσε στο Sky Sports.

«Για τόσο μεγάλη ομάδα που είναι, ο Pep Guardiola είχε τραυματισμούς σε λάθος χρονική στιγμή.» Ο Sergio Aguero μόλις τραυματίστηκε, δεν μπορείς να χάσεις τον Aymeric Laporte και ξαφνικά βγάζεις και τον Fernandinho εκτός.

«Όλα ξεκινούν από μπροστά…χωρίς Aguero … αυτός είναι πιθανώς ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της Premier League όλων των εποχών, είναι ατυχές για την Manchester City.

«Θα ήθελα να δω την Liverpool με τον Van Dijk τραυματία για τρεις μήνες, όπως ο Laporte και στη συνέχεια χωρίς έναν Sadio Mane ή Mohamed Salah για λίγο, αλλά η Liverpool ήταν αρκετά τυχερή, καθώς πολλοί παίκτες παίζουν κάθε βδομάδα ποδόσφαιρο και παίζει η ίδια ομάδα. »

O Merson στο πλατό του Sky Sports.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com