Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Crouch: «Η Liverpool έχει πάρει ήδη το πρωτάθλημα»

Crouch: «Η Liverpool έχει πάρει ήδη το πρωτάθλημα»

Σαν σήμερα: 31/3/2007 Το τέλειο χατ-τρικ του Peter Crouch

Η Liverpool οδηγεί την κούρσα της Premier League από την πρώτη αγωνιστική και σύμφωνα με τον πρώην επιθετικό της, Peter Crouch έχει πάρει ήδη τον τίτλο, καθώς δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να μπορεί να την φτάσει στον βαθμολογικό πίνακα.

Ρωτήθηκε για την Premier League και την πρωτοπόρο, Liverpool:

“ Πιστεύω πως η Liverpool έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω πως μπορεί κάποιος να τους φτάσει. Η Leicester είναι η ομάδα που είναι πιο κοντά, αλλά δεν βλέπω την Liverpool να χάνει τόσους πολλούς βαθμούς. Είναι μια απίστευτη ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια. ”

“ Ο προπονητής αξίζει τα εύσημα από εκεί που τους πήρε, γιατί τους έχει φέρει εδώ που είναι τώρα, αγοράζοντας τους κατάλληλους παίκτες. ”

“ Πέρυσι κατέκτησαν το Champions League και ήταν εκπληκτικοί. Ήταν όμως και λίγο άτυχοι στο πρωτάθλημα. ”

“ Την φετινή σεζόν έχουν ξεκινήσει ακριβώς από εκεί που σταμάτησαν πέρυσι. Η City είχε ορισμένα άσχημα αποτελέσματα, αλλά η Liverpool είναι ασταμάτητη και ακόμα δεν έχουν παίξει όσο καλά μπορούν. Παίρνουν όμως τα αποτελέσματα. ” Είπε ο Crouch.

“ Έχουν ένα πολύ γεμάτο ρόστερ και μπορούν να ανταπεξέλθουν στον μεγάλο αριθμό παιχνιδιών. Δεν βλέπω να έχουν κάποιο πρόβλημα και θα πάνε μέχρι τέλους σήμερα. ”

Τα πάντα για τον τίτλο φέτος οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com