Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pickford: «Να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας με νίκη κόντρα στη Liverpool»

Pickford: «Να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας με νίκη κόντρα στη Liverpool»

Ένα πολύ μεγάλο λάθος είχε κάνει ο Jordan Pickford στον περσινό αγώνα του Anfield ανάμεσα σε Liverpool και Everton, το οποίο έδωσε τη νίκη στους Reds και φέτος θέλει να πάρει την δική του revenge με διπλό στον αυριανό αγώνα.

Ο τερμαροφύλακας των Toffees μίλησε στην Telegraph για το Merseyside Derby:

“ Γνωρίζουμε πως είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχαμε ποτέ την τύχη με το μέρος μας. Θα πάμε όμως εκεί (Anfield) με αισιοδοξία, καθώς γνωρίζουμε πως οι οπαδοί θα είναι στο πλευρό μας. ”

“ Βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή και δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς αυτό, αλλά θα σημαίνει πολλά για τους οπαδούς μας να πάρουμε ένα αποτέλεσμα κόντρα στην Liverpool στο Anfield. Σημαίνει πολλά για εμάς και θέλουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα για εκείνους, να τους χαροποιήσουμε και να τους κάνουμε περήφανους με νίκη κόντρα στην Liverpool. Θα ήταν πολύ σπουδαίο αυτό. ” Είπε ο Pickford.

“ Πιστεύω πως ήταν παίζουμε το καλύτερό μας παιχνίδι, μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα και όχι μόνο την Liverpool. ”

Αναφέρθηκε και στο περσινό του λάθος, το οποίο οδήγησε σε ήττα της ομάδας του:

“ Ήταν πολύ δύσκολο να αποδεχθώ αυτό το λάθος, αλλά στην τελική ήταν ένα λάθος και μπορώ να μάθω από αυτό. Το χειρότερο ήταν ότι μετά από αυτό, μας κέρδισε η Liverpool, κάτι που ποτέ δεν είναι ωραίο. ”

“ Υπήρχαν πολλά διαφορετικά συναισθήματα στα αποδυτήρια. Πάντως, τα είχαμε δώσει όλα και χάσαμε από την Liverpool με 1-0 από το δικό μου λάθος. Είχαμε μερικές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, αλλά ο Alisson πραγματοποίησε μερικές αποκρούσεις. ”

Ο Origi σκοράρει λίγες στιγμές μετά το λάθος του Pickford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com