Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ταξιδεύει στο Παρίσι ο van Dijk!

Ταξιδεύει στο Παρίσι ο van Dijk!

Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς η Χρυσή Μπάλα θα απονεμηθεί στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του 2019 και ο Virgil van Dijk θα παραβρεθεί στην απονομή, που λάβει χώρα στο Παρίσι στις 21:00 το βράδυ ώρα Ελλάδος.

Ο Ολλανδός ρωτήθηκε αν είναι στο Παρίσι απόψε το βράδυ:

“ Ναι, θα πάω και θέλω να δω πως θα είναι. Δεν νομίζω πως υπάρχουν ηττημένοι εκείνο το βράδυ. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσα στους υποψηφίους για τις εμφανίσεις που πραγματοποίησα με την ομάδα μου και με την χώρα μου. Είναι κάτι, για το οποίο είμαι περήφανος, γιατί δεν βρίσκονται και πολλοί παίκτες σε μια τέτοια θέση. ”

“ Δεν θα υπάρχουν ηττημένοι το βράδυ. Θα δούμε τι θα συμβεί. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

Για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα στον αγώνα με την Brighton πρόσθεσε:

“ Με ενοχλεί, αλλά αν κοιτάξετε ξανά το γκολ, θα δείτε πως ήμασταν λίγο άτυχοι. Θέλουμε να βελτιωθούμε και αυτό (τα γκολ που δέχεται η ομάδα) είναι ένα αρνητικό. Κερδίζουμε όμως τα παιχνίδια. ”

“ Δεν πρέπει να το κοιτάζουμε τόσο πολύ, γνωρίζουμε όμως πως ως άμυνα μπορούμε να τα πάμε καλύτερα, ειδικότερα στον τομέα των clean sheets. Δεν πρέπει όμως να ασχολούμαστε τόσο πολύ με αυτό, όσο κερδίζουμε τους αγώνες. ”

“ Εγώ πάντα κοιτάζω την ομάδα και όχι τον εαυτό μου. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα μας τα παιχνίδια με τον πιο τέλειο τρόπο και να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. ”

Ο Virgil van Dijk με το βραβείο του καλύτερου της UEFA.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com