Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 2/12/2018 Origi στο 96′ και τέζα η Everton! (vid)

Σαν σήμερα: 2/12/2018 Origi στο 96′ και τέζα η Everton! (vid)

Μια πολύ σημαντική νίκη που της έδωσε μεγάλη ώθηση, πανηγύριζε σαν σήμερα, το 2018, η Liverpool με αντίπαλο την Everton, την οποία και νίκησε στο Anfield με τον Divock Origi να περνάει ως αλλαγή και να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι Reds είχαν κατοχή του αγώνα από το πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι και τις μεγάλες ευκαιρίες. Οι στιγμές που ξεχώρισαν στο πρώτο μέρος ήταν η κεφαλιά του Andre Gomes στο 21′ και η χαμένη ευκαιρία του Shaqiri στο 34′.

Στην επανάληψη, οι Reds έψαχναν το χρυσό γκολ σε όλη την διάρκεια του ημιχρόνου, ενώ οι γείτονες τους αμύνονταν μαζικά και προσπαθούσαν να κρατήσουν το μηδέν.

Η λύση για την ομάδα του Jürgen Klopp ήρθε από την τελευταία αλλαγή που πραγματοποίησε ο ίδιος και έναν παίκτη, που εκείνη την στιγμή δεν περίμενε κανείς! Τον Divock Origi!

Ο Βέλγος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το πολύ μεγάλο λάθος του Pickford, ο οποίος δεν ήθελε να βγάλει την μπάλα κόρνερ μετά από άτσαλο σουτ του van Dijk και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι από κοντά για το 1-0 της Liverpool.

Το παιχνίδι στο Anfield είχαν παρακολουθήσει 51.756 και διαιτητής ήταν ο Chris Kavanagh.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολούθησετε τα highlights της αναμέτρησης:

Ο Klopp στον πανηγυρίζει με τον Alisson μετά το γκολ του Origi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com