Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο van Dijk για το γκολ του και τη νίκη επί της Brighton

Ο van Dijk για το γκολ του και τη νίκη επί της Brighton

Ο Virgil van Dijk ήταν ικανοποιημένος από την σκληρή δουλειά που έδειξε η Liverpool για να εξασφαλίσει 3 βαθμούς από το παιχνίδι με την Brighton and Hove Albion.

Ο Ολλανδός έδωσε το προβάδισμα στους Reds με 2 γκολ απο 2 ασίστ του Trent Alexander-Arnold στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού στο Anfield.

Έγινε όμως ένα άβολο απόγευμα, καθώς ο Alisson Becker αποβλήθηκε 15 λεπτά πριν την ληξη και ο Lewis Dunk σκόραρε από την στημένη φάση μετά την αποβολή.

Αλλά ο Van Dijk και σία ίδρωσαν για να διατηρήσουν το λεπτό πλεονέκτημα του 2-1, ενισχύοντας το προβάδισμα τους στην κορυφή σε 11 βαθμούς, και ο αμυντικός θεώρησε ότι ήταν ένα αξιέπαινο αποτέλεσμα.

«Προφανώς είμαστε απογοητευμένοι με τον τρόπο που τελειώσαμε το παιχνίδι», δήλωσε στο Liverpoolfc.com.

«Δεχτήκαμε ένα παράξενο γκολ, την κόκκινη κάρτα για τον Alisson και έπρεπε να είχαμε κάνει καλύτερα. Αλλά δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε δύο μέρες και να είσαι σίγουρος ότι είσαι περισσότερο από 100% έτοιμος.

«Αλλά προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό. Η αρχή του πρώτου ημιχρόνου ήταν καλή, προς το τέλος του ημιχρόνου νομίζω ότι θα έπρεπε να είχαμε κάνει καλύτερα. Είναι όμως κάτι που πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε.

«(Η Brighton) είναι μια πολύ καλή πλευρά, πρέπει να τους συγχαρούμε γι αυτό. Έπαιξαν καλά, γενναία και προσπάθησαν να αποφύγουν την πίεσή μας και μερικές φορές λειτούργησε. Γι’αυτό πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα. Αλλά θέλαμε πιο πολύ τους 3 βαθμούς και τους πήραμε.

«Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, πρέπει να αγωνιστούμε σκληρά. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, ειδικά στο τέλος. Έπρεπε να ιδρώσουμε λίγο παραπάνω και το κάναμε. »

Από την αρχή της περασμένης σεζόν, κανένας αμυντικός στην Premier League δεν μπορεί να περάσει τα ρεκόρ 7 γκολ του van Dijk – ωστόσο, ο ίδιος πιστεύει ακόμα ότι πρέπει να συμβάλλει συχνότερα στις επιθέσεις.

«Προσπαθώ να είμαι σημαντικός (στις επιθέσεις)», είπε. «Με το ύψος μου και την ικανότητά μου να είμαι επικίνδυνος στην περιοχή, θα μπορούσα να είμαι ακόμα πιο αποτελεσματικός.

«Αλλά δεν είναι εύκολο να προσπαθείς να κανεις επιθετική κεφαλιά εναντίον άλλων αμυντικών του αντιπάλου. Αλλά σήμερα ήμουν ικανός να τους ξεφύγω δύο φορές. »

Η Liverpool κατέχει πλεονέκτημα 11 βαθμών στη κορυφή της Premier League, ενώ η τρίτη Leicester City θα φιλοξενήσει την Everton την Κυριακή.

Η τελευταία θα επισκεφθεί το Anfield την επόμενη Τετάρτη το βράδυ καθώς οι μαζικοι αγώνες συνεχίζονται, με τον Van Dijk να συνειδητοποιεί την ανάγκη για γρήγορη ανάκτηση ενέργειας πριν από το ντέρμπι του Merseyside.

«Ανυπομονώ για κάθε παιχνίδι και προφανώς γι’ αυτήν την Τετάρτη. Όλοι ανυπομονούν», πρόσθεσε ο Ολλανδός διεθνής.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να βεβαιωθούμε ότι είμαστε περισσότερο από 100% την Τετάρτη. Ευτυχώς, έχουμε αρκετό χρόνο να ανακάμψουμε και να βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι. »

Virgil van Dijk και Trent Alexander-Arnold πανηγυρίζουν στον χθεσινό αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com