Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Brighton, Fabinho, Matip, Anfield Road End και Emery

Ο Klopp για Brighton, Fabinho, Matip, Anfield Road End και Emery

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε την συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Brighton για την 14η αγωνιστική της Premier League και βασικό θέμα ήταν ο τραυματισμός του Fabinho, που θα τον αφήσει εκτός δράσης μέχρι το νέο έτος.

Ας δούμε τι είπε ο Klopp για τον σοβαρό τραυματισμό του Fabinho:

“ Είναι πολύ άσχημα νέα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα επιστρέψει, αλλά σίγουρα δεν θα αγωνιστεί στους αγώνες των Χριστουγέννων. Πρέπει να βρούμε λύσεις. Δεν είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει τραυματισμούς.”

“ Είναι μια πολύ σημαντική απουσία, αλλά έχουμε παίκτες με ποιότητα, όπως είναι οι Hendo, Gini και Adam (Lallana). Όλοι έχουν αγωνιστεί στην θέση του Fabinho. Δεν θα είναι όπως ο Fabinho, αλλά πρέπει να βρούμε λύσεις. ”

“ Ο Fabinho σίγουρα δεν θα μπορούσε να παίξει όλα τα παιχνίδια από τώρα μέχρι τον Μάρτιο. Πρέπει να βρούμε λύσεις. ”

Για την ανακατασκευή της Anfield Road End:

“ Είναι ακόμη πολύ νωρίς, αλλά οι φωτογραφίες δείχνουν πολύ καλές. Κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί, αλλά ο σύλλογος εργάζεται για τα επόμενα βήματα και αυτό είναι που πραγματικά μου αρέσει. ”

Για τον Emery που απολύθηκε σήμερα από την Arsenal:

“ Έμεινα έκπληκτος. Έτσι όμως είναι κόσμος του ποδοσφαίρου. Η διοίκηση δεν ήταν ικανοποιημένη και πήρε μια απόφαση. Αυτή είναι η ζωή μας. Του εύχομαι τα καλύτερα, γιατί είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και το έχει αποδείξει σε διαφορετικά πρωταθλήματα. ”

Για την Brighton:

“ Έχουν σημειώσει μια πολύ καλή πρόοδο στον τρόπο παιχνιδιού της. Κόντρα στην City είχαν 48% κατοχή και παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είχαν μια ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστούν για τον αγώνα και τους σέβομαι αρκετά. ” Δήλωσε ο Klopp.

Για τον Keita:

“ Ο Keita είναι καλά. ”

Για τον Joel Matip:

“ Ο Joel θα κάνει σήμερα νέες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η πρόοδός του. ”

Για την χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου στην δίκη του Duckenfield:

“ Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και βρισκόμαστε στο πλευρό τους. Μπορώ να φανταστώ την στεναχώρια και την απογοήτευσή τους. Σέβομαι τον αγώνα τους και το πόσο πολύ έχουν παλέψει. ”

Ο Unai Emery απολύθηκε σήμερα από την Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com