Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανακοίνωσε τα πλάνα της για την Anfield Road End η Liverpool

Ανακοίνωσε τα πλάνα της για την Anfield Road End η Liverpool

Τα πλάνα της για την ανακατασκευή της Anfield Road End ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η Liverpool και η χωρητικότητα του γηπέδου, μόλις ολοκληρωθούν τα έργα, θα ξεπεράσει τις 61.000.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα προσθέσουν περισσότερες από 9.000 θέσεις στην Anfield Road End, η οποία την δεδομένη στιγμή φιλοξενεί έχει 7.000 καθίσματα, μαζί με εκείνα των φιλοξενουμένων.

Οι Reds θα αποκαλύψουν τα ολοκληρωμένα τους πλάνα σήμερα το απόγευμα στους κατοίκους της πόλης στο Anfield, ενώ ο κόσμος της ομάδας θα μπορεί να τα δει και στο Kop Bar στα παιχνίδια με Brighton αύριο και με την Everton την Τετάρτη.

Για την ανακατασκευή της κερκίδας, ένα μέρος της θα χρειαστεί να μείνει κλειστό για κάποιο διάστημα και η ομάδα, θα πρέπει πρώτα να έχει την συγκατάθεση του κόσμου της.

Το συνολικό κόστος των εργασιών υπολογίζεται στα 60 εκατομμύρια λίρες και είναι σαφώς μικρότερο από τα 114 εκατομμύρια, που χρειάστηκαν για την νέα Main Stand το 2016.

Η συνολική χωρητικότητα της Anfield Road End θα φτάσει τις 16.000 και θα ξεπεράσει τις 12.000 του Kop.

Η Liverpool θα κάνει την αίτησή της για την ανακατασκευή της Anfield Road End την ερχόμενη άνοιξη, ενώ έργα θα γίνουν και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Στην νέα κερκίδα θα υπάρχει ένας αριθμός hospitality εισιτηρίων, αλλά τα περισσότερα δεν θα είναι τέτοιου είδους.

Οι Reds θέλουν να εξασφαλίσουν μόνιμη άδεια για διοργάνωση συναυλιών στο Anfield, καθώς και αγώνων του NFL. Η ισχύουσα άδεια επιτρέπει μόνο 6 event σε δύο χρόνια.

Στις 61.000 θα φτάσει το Anfield.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com