Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία με την Napoli

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία με την Napoli

Δεν κατάφερε να νικήσει την Napoli το βράδυ της Τετάρτης η Liverpool και δεν προκρίθηκε προς το παρόν στην φάση των 16 της διοργάνωσης, κάτι που δεν ικανοποίησε σε καμία περίπτωση τον Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Reds κόντρα στην Napoli:

“ Είναι εμφανές πως δυσκολεύομαι όποτε αντιμετωπίζω την Napoli και ζητώ συγγνώμη για αυτό. Είναι όμως μια καλή ομάδα. ”

“ Πέρσι εμείς πήραμε την πρόκριση και φέτος πρέπει να παλέψουμε ως το τέλος, οπότε δεν είναι αποτελεί νέο για εμάς. ”

Για την ισοπαλία με τους Ναπολιτάνους:

“ Γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και έγινε ακόμη πιο δύσκολο κατά την διάρκεια του αγώνα. Σκόραραν το 1-0 και τραυματίστηκε ο Fabinho. Ήταν όμως ένα πρόβλημα που μπορούσαμε να λύσουμε τον Gini, ο οποίος πραγματοποίησε ένα πολύ καλό παιχνίδι. ”

“ Το άλλο πρόβλημα που δεν μπορούσαμε να λύσουμε, ήταν το γεγονός ότι η Napoli ήταν έτοιμη να παλέψει και αγωνίστηκε με ένα διαφορετικό πλάνο. Ήθελε να πετύχει ένα γκολ και μετά να αμυνθεί με όλες τις δυνάμεις της. ” Είπε ο Klopp.

“ Έπρεπε να αυξήσουμε την πίεση και το κάναμε. Τα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ήταν καλά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα συνηθισμένο ημίχρονο, όταν παίζεις κόντρα σε μια ομάδα που αμύνεται. ”

“ Είχαν αφήσει χώρους στα άκρα, οπότε την περισσότερη ώρα προσπαθούσαμε να σεντράρουμε και έτσι έπιασε τόσες φορές την μπάλα ο τερμαροφύλακάς τους. ”

“ Σκοράραμε ένα όμορφο γκολ και συνεχίσαμε να πιέζουμε για ένα δεύτερο, αλλά δεν ήταν η μέρα μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν παίρνεις πάντα τα αποτελέσματα που θέλεις. ”

Αν δυσκόλεψε η πρόκριση στους 16:

“ Ήταν ξεκάθαρο πως θέλαμε να καθαρίσουμε από απόψε την πρόκριση. Δεν το καταφέραμε όμως. Μερικές φορές συμβαίνει αυτό. ”

“ Πέρσι έπρεπε να κερδίσουμε την Napoli με 1-0 στο τελευταίο μας παιχνίδι και το κάναμε. Αν έχουμε φιλοδοξίες στο Champions League, θα πρέπει να τις δείξουμε στο Salzburg. ”

“ Γνωρίζω πως οι οπαδοί μας θα ήθελαν να κερδίσουμε, για να κάνουν διακοπές στο Salzburg, αλλά τελικά δεν συνέβη αυτό. Ζητώ συγγνώμη, αλλά γίνονται τέτοια πράγματα. ”

Ο Jürgen Klopp πριν την έναρξη του αγώνα με την Napoli.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com