Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Έγραψα το όνομά μου στην ιστορία της Liverpool κόντρα στη Napoli»

Alisson: «Έγραψα το όνομά μου στην ιστορία της Liverpool κόντρα στη Napoli»

Η Liverpool απόψε το βράδυ υποδέχεται την Napoli στο Anfield για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και ο Alisson Becker θυμήθηκε το περσινό ματς των δύο ομάδων, στο οποίο πραγματοποίησε μια πολύ σπουδαία επέμβαση και έδωσε στους Reds την πρόκριση στην φάση των 16 της Κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δήλωσε πως η Napoli είναι ένα μέρος της καριέρας του:

“ Είναι ένα μέλος της ιστορίας της καριέρας μου. Τον Μάρτιο του 2018, η Roma είχε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Napoli και πραγματοποίησε 11 αποκρούσεις. Ήταν πολύ σημαντικό. ”

Μίλησε για την περσινή του απόκρουση:

“ Εδώ στο Anfield, θεωρώ πως έγραψα το όνομά μου στην ιστορία της Liverpool με την απόκρουση, γιατί ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο έπρεπε να τα παίξουμε όλα για όλα στο Champions League. Παίζαμε την ζωή μας στο Champions League και εγώ τα έδωσα όλα, για να πραγματοποιήσω αυτήν την απόκρουση. ”

“ Μπορεί να είμαστε ειδικοί στις ανατροπές, αλλά εκείνη την στιγμή δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε μια, αν δεχόμασταν το γκολ. ”

“ Προπονούμαι σε όλη μου την καριέρα για τέτοιες στιγμές. Ήμουν έτοιμος, πήγα στην σωστή θέση και περίμενα από τους αμυντικούς να καθαρίσουν την φάση. Ήταν όμως δύσκολο να το κάνουν και μετά είδα την μπάλα να καταλήγει στον Milik. ” Είπε ο Alisson στην Independent.

“ Προσπάθησα να του κλείσω την οπτική γωνία όσο περισσότερα μπορούσα και να τον κάνω να σουτάρει γρήγορα. Πιστεύω πως αυτό είναι και το πιο δύσκολο για τους επιθετικούς, αν τους ρωτήσεις. ”

“ Η μπάλα μετά ήρθε πάνω μου, αλλά αυτό συνέβη γιατί πήγα εγώ προς τα πάνω της. Το έκανα δύσκολο για εκείνον. Αν είχα μείνει στη θέση μου, θα είχε τον χρόνο να κοιτάξει και να επιλέξει την γωνία του. ”

“ Πιστεύω πως ο κόσμος που λέει πως ήταν μια εύκολη απόκρουση, ζηλεύει λίγο. ”

Η τεράστια επέμβαση του Alisson στον περσινό αγώνα με την Napoli.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com