Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για τον 100ο του Ευρωπαϊκό αγώνα ο Klopp

Μίλησε για τον 100ο του Ευρωπαϊκό αγώνα ο Klopp

Πολύ σημαντική νύχτα η αποψινή για τον Jürgen Klopp, καθώς ο προπονητής των Reds συμπληρώνει 100 Ευρωπαϊκούς αγώνες στο παιχνίδι με την Napoli για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League.

Το ταξίδι του Γερμανού τεχνικού στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2005 στην Αρμενία, όταν μέσω του Fair Play εξασφάλισε την έξοδό του με την Mainz στο Κύπελλο UEFA.

Ο Klopp μάλιστα μίλησε για την μέχρι τώρα διαδρομή του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις:

“ Έχουμε διανύσει μια μεγάλη διαδρομή. Βγήκαμε πρώτη φορά στην Ευρώπη μέσω του Fair Play και ήταν ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα για εμάς. ”

“ Θυμάμαι πως βρισκόμουν σε διακοπές, όταν μου τηλεφώνησε ο τεχνικός διευθυντής και μου είπε πως θα παίξουμε στην Ευρώπη. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Κανείς δεν πίστευε πως θα γινόταν να φτάσουμε τα 100 παιχνίδια, όταν παίξαμε το πρώτο. ”

“ Στην Ευρώπη αλλάζουν τα πάντα. Στην Αρμενία, όταν φτάσαμε είχε πολύ ζέστη και 40 βαθμούς. Μετά πήγαμε στην Ισλανδία, για να παίξουμε με την Keflavik και η θερμοκρασία ήταν κάτω από το μηδέν το καλοκαίρι, επειδή είχε αέρα. ”

“ Μαθαίνεις από τέτοιες εμπειρίες και ανοίγει το μυαλό σου. Είναι πολύ ενδιαφέρον. Τα ταξίδια και όλα τα σχετικά είναι πολύ συναρπαστικά και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Είναι απίστευτο. Είμαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα και έχουμε φτάσει σε τρεις τελικούς. Είναι τρελό, όποτε παίζουμε στην Ευρώπη, έχουμε παίξει σε τελικό. ”

“ Στην πρώτη μου χρονιά προκριθήκαμε στον τελικό του Europa League, αλλά δεν είχαμε να παλέψουμε για πολλά στο πρωτάθλημα. ”

“ Μόλις περάσαμε στον όμιλο και φτάσαμε στα knockouts, ήταν ξεκάθαρος ο στόχος μας. Έπρεπε να τα παίξουμε όλα για όλα. ”

“ Όλοι γνωρίζουμε πως ολοκληρώθηκαν τελικά τα παιχνίδια μας. Ήμασταν τυχεροί σε κάποιες στιγμές, αλλά όχι πολύ συχνά. ”

“ Η Ευρώπη πάντα ήταν ξεχωριστή για εμάς και ελπίζω να παραμείνει για πάντα έτσι. “

Ο Klopp πανηγυρίζει την κατάκτηση του Uefa Super Cup στην Τουρκία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com