Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Είμαστε πολύ μακριά από την Liverpool»

Guardiola: «Είμαστε πολύ μακριά από την Liverpool»

Ένα ακόμη mind game ή μια μεγάλη παραδοχή από τον Pep Guardiola; Η Manchester City αναδείχθηκε ισόπαλη το βράδυ της Τρίτης με την Shahktar Donetsk και εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Uefa Champions League, όμως ο Pep Guardiola αποφάσισε να μιλήσει ξανά για την Liverpool και να κάνει σύγκριση ανάμεσα στους Reds και την ομάδα του.

“ Γνωρίζουμε πως αν βρισκόμαστε εδώ, για να κατακτήσουμε την Premier League ή το Champions League, θα πρέπει να κερδίζουμε συνεχώς. ” Είπε ο Καταλανός τεχνικός στο BT Sport.

“ Στο ποδόσφαιρο δεν επιλέγεις τίτλους, αλλά παίρνεις αυτό που σου αξίζει. ”

“ Η Liverpool έχει 6 Ευρωπαϊκούς τίτλους και αυτή η ομάδα (Manchester City) έχει έναν ημιτελικό. Είμαστε πολύ μακριά από την ομάδα του «You’ll Never Walk Alone »Αυτή είναι αλήθεια. ” Πρόσθεσε ο Pep.

“ Μου αρέσει η Premier League, γιατί μπορείς να κερδίσεις πολλούς αγώνες στο πρωτάθλημα και να είσαι χαρούμενος για 11 μήνεςΕίναι μεγάλο ρίσκο να τα παίξεις όλα για όλα σε έναν τίτλο, όπως κάνεις στο καζίνο.” Απάντησε ο προπονητής της Manchester City, όταν ρωτήθηκε αν θα δώσει βάρος στο Uefa Champions League, έχοντας μείνει πίσω στην Premier League.

Jürgen Klopp και Pep Guardiola πριν την έναρξη του φετινού αγώνα των δύο ομάδων στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com