Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Grujic: «Πρέπει να δουλέψω πιο σκληρά»

Grujic: «Πρέπει να δουλέψω πιο σκληρά»

Μετά από μια φοβερή σεζόν του 2018/19 με την Hertha Berlin, ο Mark Grujic δεν ειναι τοσο καλός σ’αυτή τη σεζόν και ξέρει ότι χρειάζεται να δουλέψει πιο σκληρά για να εξασφαλίσει μια θέση στην ενδεκάδα της Liverpool.

Από τότε που έφτασε στο Merseyside το 2016 ως η πρώτη μεταγραφή του Jurgen Klopp, ο Grujic πέρασε το μεγαλύτερο μέρος δανεικός, στην Red Star Belgrade, την Cardiff City και πρόσφατα στην Hertha Berlin.

Ο Σέρβος παιζει στην Bundesliga από την σεζόν 2018/19 και ενώ ένας τραυματισμός είχε διαταράξει την πορεία του, ο 23χρονος έγινε αμέσως αναπόσπαστο μέλος της Hertha.

Εκείνη την σεζόν έκανε 22 εμφανίσεις και 5 γκολ, με τον πρώην προπονητή Pal Dardai να δηλώνει τον Grujic ως τον «καλύτερο μέσο» που είχε δει κατά τη διάρκεια των 22 χρόνων του στην ομάδα.

Ωστόσο, ο Grujic δεν είναι τόσο καλός φέτος υπό τον νέο προπονητή Ante Covic, ο οποίος είναι και ο ίδιος υπό πίεση μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Ο παίχτης της Liverpool έμεινε πρόσφατα εκτός για την εντός ήττα με 4-2 από την RB Leipzig πριν απ’την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και βγήκε αλλαγή, μετά από 70 λεπτά, στην ήττα με 4-0 από την Augsburg την Κυριακή.

Αυτή ήταν μια απόφαση με την οποία ο Grujic ήταν αναμφισβήτητα απογοητευμένος, αλλά ο 23χρονος βλέπειτην παράλειψή του ως κίνητρο για να «δουλέψει σκληρότερα» στην προπόνηση.

«Δεν ήμουν ο πιο ευτυχισμένος παίχτης όταν είδα την ενδεκάδα», δήλωσε στην Berliner Morgenpost.

«Αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά μου δίνει την ώθηση να δουλέψω πιο σκληρά στην προπόνηση. »

«Είμαι ακόμα νέος, υπάρχουν κάποιες διακυμάνσεις και έχω ακόμα πολλά να μάθω. Αλλά έχω επίσης αλλάξει την προπόνησή μου λίγο, μερικές φορές έκανα πάρα πολύ γυμναστική για τα πόδια μου και δεν ημουν αρκετά έτοιμος για τα παιχνίδια.

«Δυστυχώς, μερικές φορές κάτι πρέπει να πάει στραβά στη ζωή πριν κάνεις μια αλλαγή, συχνά προς το καλύτερο.

«Ίσως η συγκέντρωση να έχει πέσει. Αλλά 11 βαθμούς σε 11 παιχνίδια είναι μια σαφής προειδοποίηση, δεν είναι καλή κατάσταση. Έχουμε ανεβάσει την απόδοσή μας στην προπόνηση , που είναι ένα καλό σημάδι. »

Παρ’ότι αντιμετωπίζει δύσκαμπτο ανταγωνισμό όπως ο Gini Wijnaldum, ο Jordan Henderson, ο Naby Keita ή ο Alex Oxlade-Chamberlain, ο τελικός στόχος της Grujic παραμένει να παίξει για την Liverpool.

Αλλά αναγνωρίζει ότι πρέπει πρώτα να «δείξει καλύτερες επιδόσεις» με την Hertha.

«Όχι συχνά», πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε αν ο Klopp έρχεται σε επαφή μαζί του. «Η Liverpool παίζει πολλά παιχνίδια και έχει δώσει πολλούς παίχτες ως δανεικούς.

«Αλλά υπάρχει ένας αρμόδιος που παρακολουθεί αυτούς τους παίχτες, διατηρεί επαφή μαζι τους και δίνει αναφορά στην ομάδα. Επικοινωνούμε μετά από κάθε παιχνίδι.

«Όλοι φυσικά θα ήθελαν να παίξουν για μια τέτοια ομάδα (την Liverpool), αλλά γι ‘αυτό πρέπει να κάνω καλύτερες επιδόσεις. Αλλά δεν σκέφτομαι πολύ για τη Liverpool, αλλά το τι θα κάνουμε με την Hertha με την παρούσα κατάσταση. »

Ο Grujic θα ήθελε να βρίσκεται στο ρόστερ της Liverpool την επόμενη σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com