Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραχωρεί δανεικούς τους Brewster και Kelleher η Liverpool

Παραχωρεί δανεικούς τους Brewster και Kelleher η Liverpool

O Rhian Brewster σκοράρει στη διαδικασία των πέναλτι εναντίον της Arsenal τον περασμένο Οκτώβρη.

Το πρόγραμμα της Liverpool γίνεται πολύ δύσκολο μετά το τέλος του Νοεμβρίου, κάτι που σημαίνει πως νεαροί παίκτες, όπως οι Caoimhim Kelleher και Rhian Brewster δύσκολα θα βρουν χρόνο συμμετοχής, ειδικότερα μετά την ολοκλήρωση του Carabao Cup, που ήταν η διοργάνωσή τους.

Για τον λόγο αυτό, η Liverpool αποφάσισε να ακούσει προτάσεις δανεισμών και για τους δύο, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν με περισσότερες εμπειρίες στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο Klopp το καλοκαίρι ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο δανεισμού για τον 19χρονο επιθετικό, ωστόσο πλέον το βλέπει με καλό μάτι και θα αναμένεται να πει το σχετικό «ναι», αν πάρει τις εγγυήσεις που θέλει αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής του.

Για τον δανεισμό του ενδιαφέρονται οι Crystal Palace και Aston Villa από την Premier League, ενώ και η Swansea από την Championship παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Παρόμοια είναι η στάση της ομάδας και για τον Kelleher, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Preston από την Championship και είναι πολύ πιθανό να είναι αυτή η επόμενη του ομάδα.

Ο Ιρλανδός τερματοφύλακας θα αγωνιστεί κανονικά στον αγώνα με την Aston Villa για το Carabao Cup, αλλά θα δοθεί δανεικός τον Ιανουάριο.

Στο Villa Park ενδέχεται να πάρει χρόνο και ο Rhian Brewster, αν δεν ταξιδέψει με την πρώτη ομάδα στο Κατάρ.

Ο Kelleher αποκρούει το πέναλτι του Ceballos στον αγώνα με την Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com