Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Φανταστικός ο Mane»

Robertson: «Φανταστικός ο Mane»

Ο Sadio Mane συνεχίζει να εντυπωσιάσει στις εμφανίσεις του με την Κόκκινη φανέλα και ο Andrew Robertson τον εκθείασε στις τελευταίες του δηλώσεις, ενώ αναφέρθηκε και στους Mo Salah και Bobby Firmino.

Η συνέχεια των δηλώσεων του Robbo:

“ Την φετινή χρονιά είναι φανταστικός. Ήταν καταπληκτικός και όταν ήρθα στην ομάδα το 2017, αλλά μάλλον δεν είχε τόσο μεγάλη ηρεμία μπροστά από το τέρμα. Τώρα όποτε είναι μπροστά από την εστία, πιστεύεις ότι δεν πρόκειται να το χάσει και θα είναι γκολ. ”

“ Περιμέναμε να σκοράρει στη φάση του δεύτερου ημίχρονου από την πάσα που του έβγαλε ο Hendo. Τέτοιος παίκτης είναι. Πάντα περιμένεις να σκοράρει. Αμέσως μετά όμως σκόραρε ένα πολύ κρίσιμο γκολ. ” Τόνισε ο Robertson.

“ Είναι φανταστικός φέτος και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν και όχι μόνο για την φετινή χρονιά. Αυτό θα μας βοηθήσει. Φανταστικοί είναι και οι άλλοι παίκτες μας, αλλά εκείνος το έχει πάει σε ένα διαφορετικό επίπεδο πλέον. ”

“ Ανήκει όμως στους καλύτερους του κόσμου; Θα έλεγα πως ναι. ”

Για τους Firmino και Salah:

“ Λέγονται πολλά καλά πράγματα για την επιθετική μας τριάδα. Μπορεί ο Bobby να μην σκοράρει τόσο συχνά, όμως δουλεύει πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο. Αν δεν το κάνει (να σκοράρει), τότε θα το κάνει ο Salah ή ο Mane. ”

Ο Mane σκόραρε ξανά κόντρα στην Crystal Palace.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com