Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Ακόμα πονάω από τον τραυματισμό μου»

Robertson: «Ακόμα πονάω από τον τραυματισμό μου»

Αμφίβολος ήταν ο Andrew Robertson για τον αγώνα με την Crystal Palace λόγω ενός προβλήματος στον αστράγαλο, ωστόσο τελικά κατάφερε να αγωνιστεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει σταματήσει να πονάει από τον τραυματισμό του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στις τελευταίες του δηλώσεις.

Ας δούμε τι είχε να πει αυτή τη φορά ο Robbo για τον τραυματισμό του:

“ Ακόμα πονάω, αλλά είναι ένας τραυματισμός που πρέπει να του δώσω χρόνο για να τον ξεπεράσω. Ελπίζω να βελτιώνεται η κατάσταση του (του αστράγαλου) όσο αγωνίζομαι. ”

Για την συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου: 

“ Ήθελα απεγνωσμένα να αγωνιστώ και ο προπονητής με ρώτησε αν είμαι καλά. Εγώ πίστευα ότι ήμουν και ευτυχώς έβγαλα ολόκληρο τον αγώνα.”

Για την απουσία του Salah από τον αγώνα: 

“ Εγώ και ο Mo βρισκόμαστε στην ίδια θέση. Ήθελε και ο Mo πάρα πολύ να αγωνιστεί, αλλά ο προπονητής πήρε μια απόφαση. Ο Mo ήταν μια χαρά και δέχθηκε την απόφαση του προπονητή. ” Δήλωσε ο Robertson. ”

“ Δεν θέλεις να χάνεις παιχνίδια. Αλλά είναι καλύτερο να χάνεις ένα από το να χάνεις έξι. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. ”

“ Μερικές φορές πρέπει να λειτουργείς έξυπνα. Εγώ τα κατάφερα και ο Mo δεν χρειάστηκε, αν και ήταν έτοιμος να περάσει εντός, όταν σκόραρε ο Bobby, αλλά έκατσε ξανά μετά το γκολ. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο και ελπίζουμε να είναι έτοιμος για την Τετάρτη. ”

Robertson και Alexander-Arnold μετά το διπλό στο Selhurst Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com