Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πιθανός προορισμός η Liverpool για τον Sancho»

«Πιθανός προορισμός η Liverpool για τον Sancho»

Μετρημένες φαίνεται πως είναι οι μέρες του Jadon Sancho στην Borussia Dortmund, καθώς το κλίμα στην Βεστφαλία δεν είναι το καλύτερο, κάτι που έχει ως συνέπεια, να έχει αποφασίσει ο Άγγλος διεθνής να αποχωρήσει από την Bundesliga, όπως αποκάλυψε σήμερα ο έγκυρος, David Ornstein στο The Athletic UK.

Ο 19χρονος εξτρέμ απέδειξε ξανά, στον αγώνα της Παρασκευής του πόσο σημαντικός είναι για τους Δευτεραθλητές Γερμανίας, παρότι δεν είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο της σεζόν, με ένα γκολ και και μια ασίστ κόντρα στην ουραγό, Padeborn.

Τα προβλήματα για τον Sancho στην Dortmund ξεκίνησαν μετά την ολοκλήρωση της διακοπής του Οκτωβρίου και το πρόστιμο που κλήθηκε να πληρώσει, επειδή άργησε να επιστρέψει στην Γερμανία, ενώ για τον ίδιο λόγο έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με την Gladbach.

Συνεχίστηκαν και στο μεγάλο ντέρμπι με την Bayern Munich, όταν και αντικαστάθηκε μετά από μόλις 36 λεπτά και με το σκορ στο 1-0, γιατί δεν ήταν αρκετά καλός, όπως δήλωσε ο Lucien Favre.

Ο πρώην παίκτης της Manchester City, σύμφωνα με το The Athletic, αισθάνεται ξένο σώμα στην ομάδα και ως ο αποδιοπομπαίος τράγος για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας του Favre.

Δεν θέλει όμως να αποχωρήσει από την Γερμανία κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά είναι πρόθυμος να το κάνει το καλοκαίρι και οι επιλογές του είναι αρκετές, όπως αναφέρει ο Ornstein.

Το ενδιαφέρον τους έχουν εκφράσει οι Barcelona, Real Madrid, Manchester United και η δική μας, Liverpool. Η Chelsea δεν έχει ρωτήσει για τον παίκτη, ενώ την περίπτωση παρακολουθεί και η Manchester City.

Είναι δεδομένο και επιβεβαιωμένο πως ο παίκτης αρέσει στον Klopp και βρίσκεται στις λίστες του ενόψει καλοκαιριού, αλλά δεν θα είναι εύκολο να ικανοποιήσουν οι Reds τις οικονομικές απαιτήσεις της Dortmund, ειδικότερα αν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις από ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη μια τέτοια μεταγραφή. Η επιθυμία του Γερμανού και του Sancho θα κρίνουν πολλά στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Jadon Sancho δεν θα μείνει στην Γερμανία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com