Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 21/11/2015 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Skrtel (vid)

Σαν σήμερα: 21/11/2015 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Skrtel (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν του Citizens στο Etihad για το πρωτάθλημα, με τον Martin Skrtel να σημειώνει το τελευταίο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα.

Οι Κόκκινοι του Kloppo πέρασαν σαν σίφουνας από το Etihad Stadium ρίχνοντας 4 γκολ στην πανάκριβη Manchester City και έδειχναν ότι με αυτόν τον προπονητή στον πάγκο ερχόταν μία νέα εποχή!

Την αρχή στον χορό των γκολ έκανε ο Mangala, ο οποίος σκόραρε στο λάθος τέρμα, μετά από γύρισμα της μπάλας στο κέντρο της περιοχής των Πολιτών από τον Firmino, ανοίγοντας το σκορ για τους Reds. Συνεχίζοντας, το βραζιλιάνικο δίδυμο της ομάδας, Philippe Coutinho & Roberto Firmino (το 1ο του με την Κόκκινη φανέλα) χτύπησε διαδοχικά, ενώ το γκολ του Kun Aguero έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-3.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 82ο λεπτό από τον Martin Skrtel να βάζει ένα γκολ που θα ζήλευαν και φτασμένα σέντερ φορ, με γυριστό σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής! Αυτό του το γκολ θα είναι και το τελευταίο από τα 18 (!) συνολικά που θα σημείωνε με την famous Red shirt.

Το παιχνίδι στο Etihad παρακολούθησαν 54.444 και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Jonathan Moss.

Μπορείτε να δείτε τα γκολ του παιχνιδιού στο link εδώ

Σαν σήμερα: 21/11/2015 Τελευταίο Κόκκινο γκολ για Skrtel (vid)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com