Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Williams: «Έκανα το ντεμπούτο μου αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει»

Williams: «Έκανα το ντεμπούτο μου αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει»

Το επίσημο ντεμπούτο του με την Liverpool πραγματοποίησε τον περασμένο μήνα ο Neco Williams στην νίκη των Reds επί της Arsenal για το Carabao Cup και μίλησε για την εμπειρία του, καθώς και για την συνέχεια.

Ο Ουαλός αμυντικός μίλησε γη την εμπειρία του από το Anfield:

“ Γύρισα αμέσως να κοιτάξω το Kop και την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Σήμαινε πολλά για εμένα και ήταν ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. ”

“ Μόνο με μια φράση μπορείς να το περιγράψεις: ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ήταν μια ξεχωριστή νύχτα για εμένα και για την οικογένειά μου. ”

“ Δεν έχουν πολλοί παίκτες την ευκαιρία να λένε πως πραγματοποιήσαν το ντεμπούτο τους στο Anfield. Ήταν μια πολύ μεγάλα μέρα για εμένα και απόλαυσα κάθε στιγμή. ” Είπε ο Williams.

Αποκάλυψε τα άτομα που τον έχουν βοηθήσει να φτάσει ως εδώ:

“ Όλη η Ακαδημία. Οι Alex Inglethorpe, Neil Critchley, Bary Lewtas, Steve Heigway και Rob Jones. Υπάρχουν πολλοί προπονητές που με βοήθησαν κατά την διαδρομή μου, έφτιαξαν την ψυχολογία μου και με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ.”

Αν έχει αλλάξει κάτι μετά το ντεμπούτο του:

“ Έχω δεχθεί πολλά συγχαρητήρια, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει. Θέλω να δουλέψω πιο σκληρά, να συνεχίσω να παλεύω και έχω περισσότερες ευκαιρίες. ”

Λαμπρό το μέλλον για τον Neco Williams.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com