Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Mignolet εξηγεί γιατί έφυγε από την Liverpool

Ο Mignolet εξηγεί γιατί έφυγε από την Liverpool

Στην πατρίδα του συνεχίζει την καριέρα του ο Simon Mignolet με την Club Brugge και μίλησε ξανά για την απόφαση που πήρε το καλοκαίρι να μην παραμείνει στην Liverpool ως το νούμερο 2 πίσω από τον Alisson Becker.

Ο Βέλγος διεθνής είχε να πει τα εξής αυτή τη φορά:

“ Μπορεί να είχα μείνει (στην Liverpool), αν μπορούσα να παλέψω πραγματικά για την θέση μου. Αν ήμουν βασικός όταν ήταν τραυματίας ο Alisson, θα έπρεπε να πραγματοποιώ 10 αποκρούσεις τον αγώνα. ”

“ Έπειτα ο Alisson θα κέρδιζε ξανά την θέση του. Ακόμη και αν έβαζε ένα αυτογκόλ, θα έπαιζε και πάλι βασικός. Τι νόημα βγάζει για εμένα αυτό. ”

“ Δεν το έχω μετανιώσει και δεν έχω σκεφτεί ούτε μια φορά, πως είναι κρίμα πως έφυγα τώρα που η Liverpool είναι στην κορυφή της Premier League. Εννοείται πως θα μπορούσα να είχα μείνει στην Liverpool για τα χρήματα και για να παλέψω για το πρωτάθλημα και για το Champions League. ” Δήλωσε ο Mignolet.

“ Όμως, όλα είναι διαφορετικά, αν δεν βρίσκεσαι εσύ στην αρχική ενδεκάδα. Οπότε προτιμώ να είμαι βασικός στην Brugge από το να κατακτήσω την Premier League, όντας αναπληρωματικός με την Liverpool. ” Έκλεισε ο έμπειρος goalkeeper.

Ο Simon Mignolet αγωνίζεται στο Champions League με την Club Brugge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com