Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ασίστ ο Chamberlain στη νίκη της Αγγλίας! (vid)

Ασίστ ο Chamberlain στη νίκη της Αγγλίας! (vid)

Στην αγωνιστική δράση βρέθηκαν και την Κυριακή οι διεθνείς παίκτες της Liverpool με τον Alex Oxlade-Chamberlain μάλιστα να αγωνίζεται ξανά βασικός με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας και να μοιράζει την ασίστ για το γκολ του Harry Winks στη νίκη με 0-4 στο Κόσοβο.

Ο Ox είχε ξανά συμμετοχή σε γκολ και επιβεβαίωσε την πολύ καλή κατάσταση, στην οποία βρίσκεται. Αντικαστάθηκε στο 72′ από τον Mason Mount.

Στο αρχικό σχήμα των Τριών Λιονταριών ήταν και ο Trent Alexander-Arnold, αλλά αντιμετώπισε ορισμένες αμυντικές δυσκολίες και τελικά παραχώρησε την θέση του στον Tomori στο 84ο λεπτό.

Τα υπόλοιπα γκολ της Αγγλίας σημείωσαν οι Kane, Rashford και Mount.

Με την Εθνική του ομάδα έπαιξε και ο Sadio Mane στη νίκη της Σενεγάλης με 1-4 στην Ζουαζιλάνδη. Ο Sadio αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και αντικαταστάθηκε κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για τον επιθετικό της ομάδας, καθώς υπέπεσε και σε μερικά φάουλ, αλλά ευτυχώς απέφυγε κάποιον τραυματισμό.

Τέλος, ο Naby Keita ήταν εξαιρετικός και έβγαλε ολόκληρο τον αγώνα της Γουινέας με την Ναμίμπια, στον οποίο η χώρα του επικράτησε με 2-0.

Δείτε την ασίστ του Chamberlain και το γκολ του Winks:

Με νίκες ολοκλήρωσε η Αγγλία τα προκριματικά του EURO 2020.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com