Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino: «Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να κατακτήσω τρόπαια»

Firmino: «Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να κατακτήσω τρόπαια»

Στο Premier League Productions μίλησε ο Bobby Firmino και αναφέρθηκε στον στόχο του να συνεχίσει να βελτιώνεται, στον Jürgen Klopp και φυσικά στην μεγάλη του θέληση να κατακτήσει και άλλα τρόπαια με την ομάδα.

Για την προσωπική του βελτίωση και τους τίτλους είπε:

“ Πιστεύω πως έχω βελτιωθεί αρκετά παντού. Και από τακτικής και από ψυχολογικής πλευράς έχω μάθει αρκετά. Δεν θέλω όμως να σταματήσω εδώ. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι. ”

“ Έχω μεγάλους στόχους και θέλω να συνεχίσω να κερδίσω τρόπαια με την ομάδα. ”

Για την προσωπικότητά του στο γήπεδο:

“ Στο γήπεδο είμαι απλά εγώ. Χρησιμοποιώ την προσωπικότητά μου και προσπαθώ να είμαι ταπεινός και να βοηθώ την ομάδα με γκολ και ασίστ. ”

“ Μου αρέσει πάντα να κερδίζω και πάντα θα μου αρέσει. Σέβομαι την θέση μου στον αγωνιστικό χώρο. Παίζω όπου με χρειαστεί η ομάδα. Ως 9αρι και κάποιες φορές ως δεκάρι. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. ”

“ Όπως ανέφερα και πριν, πάντα προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα και κάνω το καλύτερο που μπορώ, για να διεκδικούμε τις νίκες και να τις παίρνουμε. Αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία. ”

Τέλος, για τον Klopp ο Firmino είπε:

“ Ποτέ δεν θα κουραστώ να λέω καλά λόγια για τον Klopp. Έχει πολλά καλά χαρακτηριστικά και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μας βοηθάει σε καθημερινή βάση. Μαθαίνουμε πάρα πολλά από αυτόν με κάθε τρόπο. ”

“ Μπορεί να έχει την ομάδα μαζί του. Κάνουμε πράγματα καλά και μαθαίνουμε πολλά από εκείνον. Δείχνουμε κάθε φορά στο γήπεδο, πως μπορούμε να ωριμάσουμε περισσότερο. ”

Ο Firmino σκοράρει το δεύτερο γκολ των Reds στο Stamford Bridge.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com