Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Klopp και Koeman ξέρουν πως να παίρνουν το καλύτερο δυνατό από εμένα»

Virgil: «Klopp και Koeman ξέρουν πως να παίρνουν το καλύτερο δυνατό από εμένα»

Συνέντευξη στην Mirror έδωσε ο Virgil van Dijk και μίλησε για τους δύο προπονητές που έχει σε Liverpool και σε Εθνική. Δηλαδή τον Jürgen Klopp και τον Ronald Koeman, με τον οποίο στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και στην Southampton.

Εξήγησε πως τον βοηθούν να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στον αγωνιστικό χώρο:

“ Με τον Klopp στην Liverpool έχω μια παρόμοια σχέση με αυτήν που είχα με τον Ronald Koeman στην Southampton και έχω ακόμα στην Εθνική ομάδα. ”

“ Ο Klopp, όπως και ο Koeman γνωρίζει πως να παίρνει το καλύτερο δυνατό από εμένα με το να μου ασκεί κριτική. Πάντα ρίχνει τους τόνους, όταν τα media αρχίζουν να γράφουν πολύ καλά πράγματα για εμένα. ”

“ Όταν πήρα το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς από την UEFA και πήγα να το παραλάβω, ο Jürgen μου είπε πως παίρνω το βραβείο για όλη την ομάδα. ”

Όσο για την Premier League και το πόσο πολύ την θέλει ο κόσμος της ομάδας ανέφερε:

“ Εννοείται πως μπορώ να καταλάβω πόσο σημαντική θα είναι η κατάκτηση του τίτλου για τον κόσμο. ”

“ Οι οπαδοί μας έχουν μείνει για χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, οπότε τοποθετούν την Premier League πάνω από κάθε άλλη διοργάνωση. ”

“ Ο Klopp μας λέει κάθε εβδομάδα να επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Μέχρι τώρα να έχουμε πάει καλά, αλλά είναι μόνο Νοέμβριος και οι πιο δύσκολοι μήνες έρχονται. ”

Ο Virgil van Dijk πανηγυρίζει την μεγάλη νίκη επί της Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com