Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hendo: «Μίλησα με Klopp για την θέση μου στην Ομάδα»

Hendo: «Μίλησα με Klopp για την θέση μου στην Ομάδα»

O Jordan Henderson μίλησε για τη συνομιλία που είχε με τον Jurgen Klopp περί αλλαγής ρόλου στο κέντρο που ανέκαμψε την φόρμα του.

Ο αρχηγός ανέλαβε καθήκοντα ως ο αμυντικός μέσος της Λίβερπουλ στη δεύτερη σεζόν του Klopp και συχνά επικρίθηκε για τις εμφανίσεις του.

Οι κριτικές αυτές συνέβαλαν εν μέρει στην έλλειψη δημοτικότητας του Henderson μεταξύ ενός τμήματος των Άγγλων οπαδών, αλλά με περιορισμένες επιλογές για την «θέση» 6, θεωρήθηκε ως η καλύτερη λύση και προσαρμόστηκε εντυπωσιακά στον ρόλο του.

Η άφιξη του Fabinho από την Monaco το περασμένο καλοκαίρι και η αργή αλλαγή ρόλου στην βασική ενδεκάδα, είδε τον Henderson να «εξαφανίζεται» από τις προτεραιότητες του Klopp, αλλά μια ανοιχτή συνομιλία νωρίτερα φέτος αναζωογόνησε τον 29χρονο.

Ένα γκολ και μια ασίστ ως αναπληρωματικός στη νίκη με 3-1 στο Southampton τον Απρίλιο, ακολούθησε μια δυνατή εμφάνιση κατά την επιστροφή του στο γήπεδο εναντίον της Porto.

Τώρα, είναι βασικός, συνήθως μαζί με τους Fabinho και Gini Wijnaldum, παίζοντας ως οχτάρι.

Μιλώντας στον Jamie Carragher, ο Henderson αναφέρει λεπτομερώς πώς αισθάνθηκε τότε και τον λόγο που προσέγγισε τον Klopp για να συζητήσει αλλαγές στον ρόλο του.

«Όταν δεν παίζω δεν είμαι καλά, και το βρίσκω πραγματικά δύσκολο», παραδέχτηκε.

«Σέβομαι πάντα τους παίκτες γύρω μου και γνωρίζω πόσο καλοί είναι οι άλλοι παίκτες και έτσι αναρωτιέμαι για το τι μπορώ να κάνω για να μεινω στην ενδεκάδα και πως μπορώ να γίνω καλύτερος παίχτης «.

«Έπαιξα σε μια θέση όπου έπρεπε να παίξω, γιατί προφανώς δεν είχαμε παίχτη γι αυτήν την θέση..

«Έπαιξα ένα ρόλο που έμαθα πολύ καλά α και ο προπονητής με βοήθησε να παίζω αυτό το ρόλο πολύ καλά.

«Όταν ήρθε ο Fab- και άρχισε να παίζει άπταιστα τον ρόλο αυτό πραγματικά καλά – που για μένα είναι πολύ καλός σε αυτή τη θέση – μετά από αυτή την περίοδο άρχισα να σκέφτομαι» ίσως τώρα μπορώ να δείξω τον ρόλο που έρχεται πιο φυσιολογικός σε μένα «.

«Έτσι είχα μια συνομιλία με τον προπονητή για το ενδεχόμενο παίζοντας λίγο πιο μπροστά σαν οχτάρι. Ήταν φυσιολογικό αφού έτσι έπαιζα στην εθνική Αγγλίας.»

Ο Carragher ρώτησε αν απαίτησε απ τον προπονητή να αλλάξει ρόλο αλλά ο Henderson είπε πως η συνάντηση ήταν σε θετικό και παραγωγικό κλίμα.

«Ήταν περισσότερο μια συζήτηση με τον προπονητή , όπου ήθελα να δω τι σκεφτόταν και ήθελα να δω πού νόμιζε ότι ήταν η καλύτερη θέση μου. Ηθελα να ξέρω πού νόμιζε ότι θα έπαιζα καλύτερα : Σαν εξάρι; Η απάντηση του ήταν πως με έβλεπε σαν 8αρι και 6αρι.

«Και με ρώτησε την γνώμη μου και του είπα» αισθάνομαι ότι 8αρι είναι πολύ καλύτερο για μένα, και έχω παίξει έτσι στην εθνική και ένιωθα σαν να έπαιζα καλά «.

«Ήμουν απλώς πιο σίγουρος σε αυτή τη θέση

«Στο παιχνίδι μετά την συνάντηση δεν ξεκίνησα, αλλά ήμουν έτοιμος, γιατί είχα τη συνομιλία μαζί του, ήξερα ακριβώς τι ήθελε από μένα.

«Ήμουν έτοιμος να δείξω ότι σε αυτή τη θέση θα μπορούσα να συνεισφέρω ακόμα περισσότερο».

Αυτή τη σεζόν, παρά τις αλλαγές ενδεκάδων, ο Henderson ήταν βασικός και στις τρεις τελευταίες εμφανίσεις του σκόραρε ένα και βοήθησε σε ένα συμπεριλαμβανομένου μιας εξαιρετικής πάσας για τον Sadio Mane για το 3-1 επί της Man City.

Ο ρόλος του σαν 8αρι χρησιμοποιώντας την ενέργεια, το ρυθμό και την επιθετικότητα φαίνεται να ωφελεί τόσο τον παίκτη όσο και την ομάδα.

Hendo: «Μίλησα με Klopp για την θέση μου στην Ομάδα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com