Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω μαζί με Mo και Bobby»

Mane: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω μαζί με Mo και Bobby»

Ο Sadio Mane δεν θεωρεί δεδομένο να είναι μέρος της εκρηκτικής τριάδας με τον Roberto Firmino και τον Mohamed Salah.

Τα γκολ απ’ τους Mane και Salah στην νίκη της Κυριακής με 3-1 επί της Manchester City έφεραν συνολικά τα γκολτης τριάδας, από τις αρχές του 2017-18, στα 183.

Έχοντας βοηθήσει τους Reds να εξασφαλίσουν το έκτο Ευρωπαϊκό Κύπελλο τον Ιούνιο, και οι τρεις ήταν υποψήφιοι για την Ballon d’Or του 2019 και ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της πλευράς του Jürgen Klopp ανοίγοντας ένα προβάδισμα οκτώ βαθμών στην κορυφή της Premier League.

Ο Mane πιστεύει ότι ο συνδυασμός με τον Firmino και τον Salah λειτουργεί τόσο αποτελεσματικά λόγω της απλότητας του τρόπου λειτουργίας τους.

«Πάντα λέω ότι είναι πολύ εύκολο να παίζουμε μαζί. Προσωπικά, σκέφτομαι ότι είμαι πολύ τυχερός να παίζω μαζί με αυτούς τους σπουδαίους παίκτες, «λέει ο διεθνής της εθνικής Σενεγάλης στη νέα έκδοση του επίσημου περιοδικού της Liverpool FC.

«Οποιοσδηποτε παίκτης παίξει μαζί τους το απολαμβάνει επειδή είναι πολύ καλοί παίκτες και κάνουν τα πάντα εύκολο, γι ‘αυτό και απολαμβάνω να παίζω μ’αυτούς.»

«Είμαστε όλοι από διαφορετικές χώρες και μιλάμε διαφορετικές γλώσσες, αλλά νομίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι μια γλώσσα που είναι παγκόσμια που όλοι μπορούν να την μιλήσουν. Είναι το ίδιο και με τον Mo, τον Bobby και μένα. »

Ο Mane ήταν μια σημαντική μεταγραφή κατα το καλοκαίρι του 2016, στην πρώτη σεζόν του Klopp.

Αισθάνεται ότι βελτιώνεται κάθε χρόνο από τότε που ολοκλήρωσε την μεταγραφή στο Anfield από την Southampton και τούτη τη σεζόν έχει ήδη βάλει 11 γκολ, καθώς οι Reds προσπαθούν να συνεχίσουν απ’ τη περσινή δόξα του Champions League.

Ο Mane πιστευει πως η συνεχής εξέλιξη της ομάδας είναι λόγω της εξαιρετικής διαχείρισης απ τον Jurgen Klopp.

«Δυσκολεύομαι να περιγράψω πόσο καλός και πόσο επιτυχής ειναι για την Liverpool. Όλοι μπορούν να δουν τι έχει κάνει για αυτόν τον συλλογο, για αυτή την πόλη και την ποιότητα που έχει ως προπονητής », είπε για τον Klopp.

«Εχει πάντα τα σωστά λόγια και τα σωστά πράγματα για να διαχειριστεί την ομάδα, ειδικά γνωρίζοντας πώς να αντιμετωπίσει προβλήματα. Πάντα θα εμπιστευόμουν την επιρροή του στην ομάδα. Είναι γεννημένος νικητής. »

Επιμέλεια: Γιώργος Δαμιανός.

Sadio Mane και Mo Salah στη νίκη επί της Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com