Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Joel Matip μιλάει για την ζωή του, το Twitter, την Liverpool και τα σχέδιά του μετά το ποδόσφαιρο

Ο Joel Matip μιλάει για την ζωή του, το Twitter, την Liverpool και τα σχέδιά του μετά το ποδόσφαιρο

«Όχι, δεν το έχω δει», έρχεται η απάντησή του Joel Matip.

Του παραδίδουν ένα smartphone όπου βρίσκει ένα λογαριασμό που ανοίχτηκε στο twitter που δείχνει video απ την Reds καριέρα του.

Ο αμυντικός ξοδεύει το επόμενο λεπτό περίπου διαβάζοντας. Γελάει και γελάει πιο δυνατά καθώς συναντά ένα άλλο κομμάτι περιεχομένου που παρουσιάζει τον ασυνήθιστο τρόπο του.

Το πρώτο tweet από το λογαριασμό ήταν ένα βίντεο που εγινε πολυ γνωστο διαδικτυακά.

Όταν η Liverpool κέρδισε το UEFA Super Cup στην Κωνσταντινούπολη, ο αμυντικός κατακλύστηκε με μηνύματα για τον εορτασμό του.

Ο Jordan Henderson κρατά το τρόπαιο ψηλά, με τον Matip να βρίσκεται στο παρασκήνιο, με τα 2 χέρια του στον αέρα.

«Δεν ξέρω γιατί το εκανα» απαντησε όταν ρωτήθηκε από το Liverpoolfc.com για μια εξήγηση κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνομιλίας. «Δεν ήταν σχεδιασμενο».

«Είναι αστείο και νομίζω ότι έκανα πολλούς ανθρώπους να γελάσουν, οπότε δεν είναι πολύ κακό.

«Μπορώ να γελάσω με τον εαυτό μου, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Το βλέπω αυτό το βίντεο και λέω,» Α, αυτό είναι πολύ αστείο «.
«Αν κάποιος άλλος θα το έκανε, θα γέλαγα κι εγώ».
«Μπορώ να γελάσω για κάποια πράγματα όταν άλλοι άνθρωποι κάνουν κάτι, αλλά μπορώ επίσης να γελάσω με τον εαυτό μου».
Είναι μια πλευρά του Matip που ελάχιστοι βλέπουν. Ο αμυντικός είναι πολύ κλειστός όσον αφορά την δημοσιότητα.
Εντούτοις, η δημοσιότητα του έφτασε στα υψη, ως αποτέλεσμα των καλών επιδόσεών του πριν από έναν πρόωρο τραυματισμό. Ιδιαίτερα όταν εδωσε ασίστ στον Divock Origi στη νίκη επί 2-0 εναντίον της Tottenham Hotspur για να κερδισει η ομαδα του το Champions League.

Αλλά ο Matip συνεχίζει να μην δέχεται την αναγνώριση των ικανοτήτων του. Ακόμη και όταν καλείται να ονομάσει την καλύτερη συνήθεια του, ο παίχτης με τον αριθμό 32 αρνείται. Δεν θέλει να «ευγενησει τα γένια του.

Σε πλήρη αντίθεση με την πλειοψηφία των υποστηρικτών του Λίβερπουλ, δεν έχει παρακολουθήσει την ασίστ του στο παιχνίδι της Μαδρίτης.

«Ήμουν ευτυχής που σκοραραμε !» εξηγεί ο 28χρονος. «Επειδή, για μένα, δεν ήταν μεγάλη υπόθεση. Ο Divock ήταν εξαιρετικός αλλά εγώ δεν έκανα πολλά.
«Μερικές φορές βλέπεις στην τηλεόραση τα γκολ αλλά ποτέ δεν έβαζα να δω το παιχνίδι.

«Έχω τις μνήμες και αυτό είναι το μεγαλύτερο κομμάτι και πάντα παραμένει στο μυαλό. Αυτό αρκεί».

Ο Matip περιγράφει την ζωή του εκτός γηπέδων. «Τίποτα το ιδιαίτερο»

Συνηθως, κατα την επιστροφή του στο σπίτι από την προπόνηση, κάθεται με το κορίτσι του για να παρακολουθήσουν τηλεόραση.

«Παρακολουθώ όλα τα προγραμματα στο Netflix», λέει. «Από κωμωδία stand-up μέχρι δράμα, τα πάντα.

«Πραγματικά απολαμβάνω τον χρόνο μακριά απ το ποδόσφαιρο . Το ποδόσφαιρο είναι έντονο και βρίσκεσαι στο επίκεντρο των φιλάθλων και αυτοί πάντα εστιάζουν τα βλέμματά τους σε σένα οποτε απολαμβάνω πολυ τον καιρό μακριά απ την δημοσιότητα «.

«Φυσικά σκέφτομαι το ποδόσφαιρο, βλέπω ποδοσφαιρικούς αγώνες της παλιάς μου ομάδας ή των αντιπάλων, αλλά δεν είναι σαν να ασχολούμαι όλο το χρόνο με το ποδόσφαιρο. »

Ήρεμος στο γήπεδο και ήρεμος στο σπίτι. Θυμώνει καθόλου ο Joel Matip;

«Φυσικά θυμωνω», αποκαλύπτει. «Αλλά προσπαθώ να μην το κάνω πάντοτε . Νομίζω ότι κάθε άνθρωπος θυμώνει όταν κάτι δεν πάει καλά , αλλά προσπαθώ να μην το δείξω σε όλους, γιατί δεν βοηθά στην επίλυση του προβλήματος αν απλά θυμώνεις «.

«Ήμουν πάντα έτσι και δεν νομιζω να αλλάξει αυτό.»

Ο Matip λέει ότι συχνά τίθεται το ερώτημα για το τι θέλει να κάνει μετά το ποδόσφαιρο. Επί του παρόντος δεν έχει σχέδια για αυτό το στάδιο της ζωής του.
Όπως αποδεικνύουν η απόδοσή του στην Liverpool, ο Matip ζει για το τώρα.

«Αν είμαι στο γήπεδο, δεν με νοιάζει η τηλεοπτική κάλυψη, οι κάμερες», καταλήγει ο κεντρικός αμυντικός. «Όταν είμαι στο γήπεδο , είμαι μόνο επικεντρωμένος στην μπάλα και δεν με νοιάζει για το πώς φαίνομαι.

«Όταν σκοράρω, δεν ξέρω τι κάνω, για να είμαι ειλικρινής. Όπως βγει το συναίσθημα, είμαι χαρούμενος».

Επιμέλεια: Γιώργος Δαμιανός.

O Joel Matip, στιγμές μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.
O Joel Matip, στιγμές μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com