Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «Δεν έχω ξαναδεί μπακ σαν τον Alexander-Arnold»

Carragher: «Δεν έχω ξαναδεί μπακ σαν τον Alexander-Arnold»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Jamie Carragher για τον Trent Alexander-Arnold σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Anfield Wrap, λέγοντας μάλιστα πως δεν έχει ξαναδεί κάποιο ακραίο μπακ, όπως εκείνος.

Ας δούμε τι είχε να πει αυτή τη φορά ο Carra για τον Trent:

“ Δεν νομίζω πως έχω ξαναδεί κάποιο ακραίο μπακ σαν τον Trent Alexander-Arnold σε κάποιο παιχνίδι. Υπήρχαν καλά ακραία μπακ, όπως ο Roberto Carlos και ο Cafu, οι οποίοι έβγαζαν σέντρες μετά από overlaps, αλλά εκείνος είναι ο playmaker της Liverpool. ”

“ Οι κεντρικοί της Liverpool δουλεύουν πολύ μέσα στο γήπεδο, τρέχουν και μαρκάρουν και ο Trent λειτουργεί όπως ακριβώς ένας μέσος. Είναι σαν να έχεις τον Steven Gerrard σε αυτήν την θέση. Έτσι φαντάζομαι πως θα έπαιζε αν ήταν δεξί μπακ. ” Είπε ο Carragher.

“ Όταν ο Stevie έπαιζε σε εμάς, θέλαμε να του δώσουμε την μπάλα όποτε την είχαμε εμείς στα πόδια μας, γιατί γνωρίζαμε πως δεν θα επιλέξει μια απλή πάσα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τον Trent. ”

“ Μερικές φορές οι παίκτες (όπως ο Alexander-Arnold) κρατάνε λίγο περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους, γιατί ψάχνουν μια καλή επιλογή. ”

“ Τον παρακολουθούσα την Κυριακή και ενώ μπορούσε να δώσει την μπάλα στον Lovren, επέλεξε να βρει με το αριστερό του πόδι τον Robertson. ”

“ Η Liverpool είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και ο playmaker είναι το δεξί της μπακ. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ έναν παίκτη να έχει τόσο μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι μιας ομάδας από αυτή τη θέση. ”

Ο Carragher θαυμάζει τον Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com