Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καμία πρόταση της Liverpool για Fraser και Zakaria

Καμία πρόταση της Liverpool για Fraser και Zakaria

Βρισκόμαστε σε κενή εβδομάδα για την Liverpool, καθώς αγωνίζονται οι Εθνικές ομάδες τις επόμενες μέρες και τα μεταγραφικά σενάρια έκαναν την εμφάνισή τους, όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιόδους.

Σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα της Δευτέρας, οι Reds έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Bournemouth για τον Ryan Fraser και θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους από τον Ιανουάριο. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, καθώς ο εξτρέμ των Cherries δεν βρίσκεται στην λίστα του Jürgen Klopp και φυσικά δεν υπάρχει κανέναν ενδιαφέρον από την ομάδα, ενώ και η Bournemouth τονίζει πως ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται προς πώληση.

Κάτι παρόμοιο ισχύει και για την περίπτωση του μέσου της Mönchengladbach, Denis Zakaria, τον οποίο συνέδεαν με τους Reds οι Γερμανοί το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τα Γερμανικά δημοσιεύματα, η Liverpool ήταν ανάμεσα στις ομάδες που είχαν τσεκάρει τον Ελβετό μέσο, αλλά ο Klopp είναι υπερικανοποιημένος από τις λύσεις που έχει για την μεσαία γραμμή και δεν αναμένεται να κινηθεί για άλλον κεντρικό στο άμεσο μέλλον.

Ο Denis Zakaria της Mönchengladbach.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com