Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gundogan: «Έπρεπε να μας δοθεί πέναλτι, δεν έχει λήξει το πρωτάθλημα»

Gundogan: «Έπρεπε να μας δοθεί πέναλτι, δεν έχει λήξει το πρωτάθλημα»

Όπως και ο Bernardo Silva, έτσι και ο Ilkay Gundogan εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα της Manchester City από τη Liverpool με 3-1.

Σε μερική αντίθεση με τα έμμεσα πλην σαφή λόγια του συμπαίκτη του, ο Gundogan είπε ξεκάθαρα και χωρίς υπονοούμενα και χωρίς να αφήσει οποιοδήποτε περιθώριο για παρερμηνείες τη γνώμη του για τη φάση από την οποία ξεκίνησε το γκολ του Fabinho, δηλαδή το χέρι του Trent Alexander-Arnold.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς είπε ο πρώην παίκτης του Klopp στη Dortmund, μιλώντας στο site MEN, όταν ρωτήθηκε για το εν λόγω σκηνικό:

«Τι θέλεις να σου πω τώρα; Για μένα, ως παίκτη της City, το συναίσθημα είναι ότι βρισκόμαστε σε μειονεκτική θέση.»

«Είδαμε ξανά τη φάση στα αποδυτήρια εκ των υστέρων, και για μένα είναι πέναλτι. Όμως αν ρωτήσεις έναν παίκτη της Liverpool, θα σου πει ότι ‘μπορεί να δοθεί, όμως είναι 50-50’.»

«Δε νομίζω ότι είναι εύκολο να κρίνεις και δεν είμαι εδώ για να κάνω μία επίσημη δήλωση για αυτή τη φάση, όμως υπήρξαν μερικές καταστάσεις όπου σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να δοθεί μία απόφαση υπέρ μας. Δε συνέβη όμως, και δε μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό.»

Ερωτηθείς εν συνεχεία αν το γκολ του Fabinho ‘σκότωσε’ την ομάδα του, απάντησε:

«Ναι, ίσως επίσης και για τη φάση πριν την επίτευξη του γκολ. Ένιωσα ότι (οι αντίπαλοι) ήταν λίγο θετικοί στα (πρώτα) δευτερόλεπτα μετά το σκηνικό με το χέρι, και ο Fabinho σκόραρε ένα εξαιρετικό γκολ.»

«Είναι πάντα σκληρό όταν σκοράρουν το πρώτο γκολ, ειδικά στο Anfield, και μετά πήγαν αμέσως για το δεύτερο, με το κοινό τους και τα συναισθήματά τους.»

«Απαιτείται μία σκληρή νοοτροπία για να παλέψεις ενάντια σε αυτό, και δυστυχώς σκόραραν το δεύτερο αμέσως μετά το πρώτο. Χάσαμε, και πρέπει να το δεχτούμε.»

Στη συνέχεια, ο Γερμανός μίλησε για τη συνέχεια της κούρσας του πρωταθλήματος:

«Πρέπει να το αποδεχτούμε, όμως έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Την περασμένη σεζόν, ήμασταν πολύ πίσω το Γενάρη, όμως ήμασταν ικανοί να το γυρίσουμε.»

«Όμως δεν είμαστε πια ανεξάρτητοι (σ.σ. ανεπηρέαστοι υποθέτουμε ότι εννοούσε) – θα πρέπει να δούμε πως τα πηγαίνουν οι ανταγωνιστές μας, ειδικά η Liverpool, και αυτό κάνει την κατάσταση πιο άβολη.»

«Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να παίζουμε καλά και να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους.»

«Δε νιώθω ότι ο τίτλος έχει ήδη χαθεί, και δε νομίζω ότι και οι παίκτες της Liverpool το νομίζουν, γιατί όλοι είμαστε επαγγελματίες.»

«Όλοι προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο, όμως μερικές φορές δε λειτουργεί – είμαστε άνθρωποι.»

Jordan Henderson και Ilkay Gundogan.
Jordan Henderson και Ilkay Gundogan.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com