Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mourinho: «Το πρωτάθλημα τελείωσε»

Mourinho: «Το πρωτάθλημα τελείωσε»

Η Liverpool επικράτησε με σκορ 3-1 της Manchester City χθες το απόγευμα και ο Jose Mourinho ως καλεσμένος του Sky Sports μίλησε για την υπόθεση τίτλος στην Premier League και δήλωσε πως το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και θα το κατακτήσουν οι Reds, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο Πορτογάλος ανέφερε τα εξής για την Premier League μετά την μεγάλη νίκη των Reds:

“ Αν βρίσκεσαι πίσω στην μάχη του τίτλου, θα πρέπει να πιστεύεις πως μπορείς να φτάσεις τον πρώτο, ενώ αν είσαι στην πρώτη θέση και έχεις και μια μεγάλη διαφορά, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. ”

“ Εγώ όμως δεν βρίσκομαι εκεί (κορυφή), βρίσκομαι εδώ και πιστεύω πως το πρωτάθλημα τελείωσε. Έχει τελειώσει, εκτός αν συμβεί κάτι δραματικό, όπως ένας τραυματισμός και δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα. ”

“ Θεωρώ όμως πως η ομάδα (Liverpool) είναι ένα ολοκληρωμένο παζλ. Πιστεύω πως ο τρόπος παιχνιδιού τους, ανταποκρίνεται στις ανάγκες καθενός από τους παίκτες τους. ”

“ Η City έχει την ικανότητα να κερδίσει επτά, οκτώ ή και εννιά συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά δεν μπορώ να δω πως μπορεί να χάσει η Liverpool το προβάδισμα των εννέα βαθμών που έχει. ” Είπε ο Mourinho.

Ο Fabinho σουτάρει και διαμορφώνει το 1-0 για την Liverpool μόλις στο έκτο λεπτό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com