Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Στην Liverpool δεν φοβόμαστε τίποτα»

Virgil: «Στην Liverpool δεν φοβόμαστε τίποτα»

Πριν τον μεγάλο σημερινό αγώνα της Liverpool με την Manchester City μίλησε ο Virgil van Dijk και τόνισε πως η λέξη φόβος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο το Πρωταθλητών Ευρώπης, ενώ ανέφερε και πως οι Reds πηγαίνουν μόνο για την νίκη κόντρα στους Cityzens.

Ο Ολλανδός για το πρωτάθλημα και την υπόθεση τίτλος είπε:

“ Δεν κοιτάζουμε πολύ μακριά γιατί έχουμε παίξει μόνο 11 αγώνες και η City έχει μια φανταστική ομάδα. Όμως δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθούμε. Διεκδικήσαμε και πέρυσι τον τίτλο. ”

“ Δεν φοβάμαι όμως τίποτα. Δεν πρέπει να έχεις κανέναν φόβο, όταν βγαίνεις στον αγωνιστικό χώρο. Στην Liverpool δεν φοβόμαστε τίποτα. Μετά από όλα όσα έχουμε κάνει, γνωρίζουμε πως έχουμε την ποιότητα, για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. ”

Για τον σημερινό αγώνα:

“ Είναι μια καλή πρόκληση για εμάς. Η City είναι μια πρωταθλήτρια με μεγάλη ποιότητα, πλάνο για ολόκληρο το γήπεδο, φανταστικό προπονητή και φανταστικούς παίκτες. Είναι πολύ δύσκολο να τους νικήσεις. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Δεν πρόκειται να σκεφτούμε την ισοπαλία σε αυτόν τον αγώνα. Θέλουμε να τον κερδίσουμε με τον τρόπο που παίζουμε και το ίδιο θα θέλουν να κάνουν και εκείνοι. ”

“ Προς το παρόν βρισκόμαστε 6 βαθμούς μακριά τους, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα. ”

Αποφασισμένος για νίκη σήμερα ο Virgil van Dijk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com