Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μπορούμε να αγοράσουμε τους παίκτες που θέλουμε»

Klopp: «Μπορούμε να αγοράσουμε τους παίκτες που θέλουμε»

Ο Jürgen Klopp στη συνέχεια των δηλώσεών του για τις μεταγραφές και μετά την διάψευσή του αναφορικά με την φημολογία για τον Kylian Mbappe μίλησε για τις μεταγραφές και τόνισε πως η Liverpool θέλει να γίνει η ομάδα, που κανένας δεν θα θέλει να την αφήσει και βρίσκεται στον σωστό δρόμο, για να το πετύχει.

“ Θέλουμε να γίνουμε στο μέλλον η ομάδα από την οποία δεν θα θέλει κανένας να φύγει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, αλλά μπορεί μόνο να γίνει αν υπάρχει η επιτυχία στον σύλλογο και βέβαια το σωστό κλίμα. ”

“ Δεν νομίζω όμως πως μπορούμε να συγκριθούμε σε αυτό με την Manchester City. Δεν ξέρω ποιοι ακριβώς παίκτες θέλουν να πάνε στην Manchester City, αλλά εννοείται πως το έχουν κάνει ορισμένοι παίκτες τα τελευταία χρόνια. ” Είπε ο Klopp.

“ Υπάρχουν σοβαροί λόγοι, για να θέλουν οι παίκτες να έρθουν στην ομάδα μας. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν πιστεύω πως δυσκολευόμαστε να πείσουμε παίκτες να έρθουν στην ομάδα μας. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και από την φετινή και από την περσινή σεζόν. ”

“ Ο σύλλογος βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο, αλλά αυτό δεν σου δίνει νίκες. Αυτό πρέπει να το κάνεις στο γήπεδο. Θεωρώ πως αυτές τις μέρες είναι πολύ πιο εύκολη η ζωή του οπαδού της Liverpool. Αυτό αυτόματα σημαίνει πως μπορούμε να αγοράσουμε τους παίκτες που θέλουμε. ”

Ο Sancho είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com