Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η σημαντική στιγμή της Liverpool

Η σημαντική στιγμή της Liverpool

Γράφει ο Νίκος Κοτούπας, φίλος της Ομάδας, του site & της σελίδας μας.

Την Κυριακή η Liverpool υποδέχεται την Manchester City στο Anfield στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Premier League. Άπαντες περιμένουν αυτό το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης αυτή  την στιγμή και σίγουρα των κορυφαίων στο Νησί.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλόπ έκανε το καθήκον της έστω και δύσκολα απέναντι σε Άστον Βίλα και Γκένκ και πλέον καλείται να επικεντρωθεί σε ένα παιχνίδι όπου θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος τόσο σε βαθμολογικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Από την άλλη η ομάδα του Πεπ Γκουαρδίολα έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκριση στους καλύτερους  16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έρχεται στο Αnfield με σκοπό να καλύψει το χαμένο έδαφος εντός συνόρων και να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή. Το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για τις δύο ομάδες είναι περιττό να αναφερθεί ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι τίποτα δεν θα κριθεί όσον αφορά τον φετινό πρωταθλητή από τον νικητή της Κυριακής ,καθώς θα υπολείπονται 26 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η φετινή Premier.

Από την μια οι Reds με νίκη θα αποσπαστούν 9 βαθμούς από τους Cityzens και θα έχουν κάνει ένα τεράστιο βήμα στο δρόμο για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος τους έπειτα από 30 χρόνια και δείχνουν ικανοί να μην αφήσουν την ευκαιρία αυτή ανεκμετάλλευτη. Από την άλλη η Σίτι είναι η ομάδα που έχει καταρρίψει δεκάδες ρεκόρ τα τελευταία χρόνια εντός συνόρων και κανείς δεν μπορεί να την ξεγράψει ακόμη και σε περίπτωση ήττας .

Μια ομάδα η οποία έχει συγκεντρώσει 198 βαθμούς στα δύο τελευταία πρωταθλήματα είναι ικανή να ανατρέψει οποιαδήποτε διαφορά δημιουργηθεί εις βάρος και η Λίβερπουλ το γνωρίζει αυτό καλύτερα από τον καθένα μετά το περσινό της μάθημα από την ομάδα του Πεπ. Η Σίτι καλείται να έρθει σε ένα γήπεδο που έχει να κερδίσει από την σεζόν 2002-2003 για την νίκη η οποία θα την βάλει ξανά σε τροχιά τίτλου και θα σπάσει ένα τρομερό σερί αήττητων εντός έδρας αγώνων στην Premier για την Λίβερπουλ το οποίο διαρκεί 855 μέρες.

Ο Γιούργκεν Κλοπ και οι παίκτες του πρέπει να δώσουν μια μεγάλη μάχη. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης με σύμμαχο την έδρα τους καλούνται  να πραγματοποιήσουν μια εμφάνιση η οποία θα είναι η απαρχή για να επιστρέψει η Λίβερπουλ στην κορυφή του Αγγλικού ποδοσφαίρου αμφισβητώντας την κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι , ρίχνοντας την από την κορυφή μετά την κατάκτηση δύο συνεχόμενων πρωταθλημάτων με  τον πλέον επιβλητικό τρόπο.

Y.N.W.A

Η σημαντική στιγμή της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com