Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διέψευσε τις φήμες για Mbappe ο Klopp!

Διέψευσε τις φήμες για Mbappe ο Klopp!

Klopp και Mbappe μετά τη συνάντηση των δύο ομάδων στο Anfield το 2018.

Τα πράγματα στην θέση τους έβαλε για μια ακόμη φορά ο Jürgen Klopp και διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες περί ενδιαφέροντος της Liverpool για τον Kylian Mbappe της Paris Saint-Germain.

Ας δούμε ποια ακριβώς ήταν η απάντηση του Γερμανού τεχνικού στις φήμες:

“ Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω και πολλά να πω γι’ αυτό, παρά μόνο ότι είναι δύσκολο να αγοράσουμε τέτοιου είδους παίκτες. Δεν πιστεύω πως υπάρχει καμία ομάδα στον κόσμο που να μπορεί να αγοράσει τον Kylian Mbappe από την PSG. Έτσι έχουν τα πράγματα και εμείς ανήκουμε σε αυτές τις ομάδες. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν μπορούμε να το κάνουμε. Είναι τόσο απλό. Ναι, από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπάρχουν και πολλοί λόγοι μα μην τον αγοράσουμε. Τι παίκτης είναι. ”

“ Έχει να κάνει όμως με τα χρήματα φυσικά. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Απολύτως καμία πιθανότητα. Συγγνώμη που το ξεκόβω αυτό! ”

Εξήγησε ξανά γιατί δεν έκανε μεγάλες μεταγραφές η ομάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε:

“ Έχουμε μιλήσει ξανά για αυτό. Οι παίκτες που είχαμε σκεφτεί, για να βοηθήσουν την ομάδα ήταν πολύ ακριβοί και δεν μπορούσαμε να ξοδέψουμε τα χρήματα. Αυτό ήταν. ”

“ Σκεφτήκαμε παίκτες. Είναι καλύτεροι από εκείνον; Ή από τον άλλον; Ή αν έχει την προοπτική να γίνει καλύτερος ή εξίσου καλός; Ήταν δύσκολο. ”

“ Δεν ήμασταν έτοιμοι και δεν θέλαμε να κάνουμε έξι αλλαγές. Η ομάδα βρίσκεται σε μια υπέροχη ηλικία και έχει περιθώρια βελτίωσης. Όλα είναι μια χαρά. ”

Ο Mbappe πανηγυρίζει στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com