Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Η Liverpool είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου αυτή τη στιγμή»

Guardiola: «Η Liverpool είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου αυτή τη στιγμή»

Η Liverpool το απόγευμα της Κυριακής υποδέχεται στο Anfield την Manchester City και ο προπονητής των Cityzens, Pep Guardiola μίλησε φυσικά στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα για τους Reds και για την υπόθεση τίτλος στην Premier League.

Για την Liverpool είχε να πει τα εξής:

“ Είχα και πέρυσι, όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, πως είναι η καλύτερη διεκδικήτρια τίτλου που έχω αντιμετωπίσει στην προπονητική μου καριέρα. ”

“ Ήταν το μεγαλύτερο επίτευγμα ή ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του συλλόγου. Αυτή τη στιγμή πιθανότατα είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου. ”

“ Είναι μια εξαιρετική ομάδα και βέβαια η ιστορία τους μιλάει από μόνη της. Η ποιότητα των παικτών της, του προπονητή της είναι κάτι ξεχωριστό. ”

“ Έχασαν ένα παιχνίδι σε ολόκληρη την σεζόν πέρυσι, φέτος είναι αήττητοι και δεν νομίζω πως θα χάσουν πολλά παιχνίδια φέτος. ”

Για το Anfield ανέφερε:

“ Αυτή τη στιγμή το Anfield είναι μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ευρώπη. Ένα από τα δυσκολότερα γήπεδα που μπορείς να επισκεφθείς. ”

Για την μάχη του τίτλου στην Premier League πρόσθεσε:

“ Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι θα συμβεί γιατί είναι ακόμη Νοέμβριος. Νομίζω πως έχουμε πολλά ματς να παίξουμε ακόμα. ” Δήλωσε ο Guardiola.

Οι Reds υποδέχονται αύριο στο Anfield την Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com