Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για City, Guardiola, Sterling και τραυματίες

Ο Klopp για City, Guardiola, Sterling και τραυματίες

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Jürgen Klopp ενόψει του πολύ μεγάλου Κυριακάτικου αγώνα με την Manchester City και μίλησε για τους Cityzens, τους τραυματίες των Reds, τον Raheem Sterling, την σημασία του παιχνιδιού και φυσικά τον Pep Guardiola.

Για τον αγώνα και την σημασία του ο Γερμανός είπε:

“ Από την ποδοσφαιρική άποψη, η αντιπαλότητά μας μεγαλώνει συνεχώς. Η Manchester City είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό σημαίνει πως υπάρχει αντιπαλότητα. Ευτυχώς που υπάρχει (η αντιπαλότητα) γιατί αυτό σημαίνει πως και εμείς βρισκόμαστε σε μια καλή θέση. ”

“ Τα τελευταία δύο χρόνια, δείχνει να είναι το πιο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν. ”

“ Δεν μπορείς όμως να κάνεις ένα παιχνίδι μεγαλύτερο από ότι ήδη είναι. Είναι ένα πολύ σημαντικό και μεγάλο παιχνίδι. Δύο πολύ καλές ομάδες κάτω από τα φώτα του Anfield. Όλα είναι προετοιμασμένα για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Pep Guardiola:

“ Δεν θα μπορούσα να τον σέβομαι περισσότερο. Για εμένα είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου. Όπου και αν πήγε, είχε τεράστια επιρροή στην ομάδα του. ”

Για τον Raheem Sterling:

“ Πάντα είναι μια πολύ μεγάλη απειλή και βελτιώνεται όλο και συνεχώς. Είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Εξωπραγματικός παίκτης βελτιώνεται. ”

Για την κατάσταση των van Dijk, Henderson, Matip και Keita:

“ Ο Virgil και ο Henderson είναι μια χαρά. Ο Joel δεν είναι διαθέσιμος και ο Shaq το ίδιο. ”

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα την Κυριακή:

“ Πρέπει να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Όποιος βρεθεί στο γήπεδο, θα πρέπει να είναι μια εξαιρετική κατάσταση, ακόμη και εκείνοι που θα πουλάνε hot dog. Ελάτε από νωρίς και να είστε εκεί από την προθέρμανση της ομάδας. Αυτό είναι το μοναδικό που εύχομαι. ”

Για τους φόβους της Manchester City για επίθεση στο πούλμαν:

“ Αν κάποιος από την Manchester City ανησυχεί, δεν είναι δικό μας λάθος. Εμείς προσωπικά δεν πετάξαμε το μπουκάλι, αλλά ήταν κάποιος από εμάς. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να βεβαιωθούμε πως δεν θα συμβεί ξανά. ”

“ Μακάρι να μπορούσα να πω πως δεν θα ξαναγίνει, αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα, για να μην συμβεί ξανά. ”

Σεβασμός του Klopp για Guardiola.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com