Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Πόσοι παίκτες μας έχουν πάρει κίτρινη για θέατρο;»

Wijnaldum: «Πόσοι παίκτες μας έχουν πάρει κίτρινη για θέατρο;»

Μετά τους Jürgen Klopp και Sadio Mane, ήρθε και η σειρά του Gini Wijnaldum να απαντήσει στην δήλωση, που είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα ο Pep Guardiola, κατά την οποία είπε πως ο Sadio Mane μερικές φορές βουτάει και κάποιες άλλες σκοράρει εκπληκτικά τέρματα.

Αναλυτικά η απάντηση του Gini στον Pep:

“ Άκουσα τι είπε. Είπε την άποψη του και έδειξε τον τρόπο σκέψης του. Τίποτα δεν ήταν κακό σε αυτό. Ήταν απλά η άποψή του. ”

“ Κατά την γνώμη του, ο Sadio βουτάει. Τι μπορούμε να πούμε για αυτό; Δεν είδα την φάση με την Villa ξανά, οπότε είναι δύσκολο να πω κάτι. Δεν θυμάμαι όμως τον Sadio να το έχει ξανακάνει αυτό.”

“ Τώρα έχουμε και το VAR. Πόσοι παίκτες μας έχουν πάρει κίτρινη κάρτα για θέατρο; Νομίζω πως ο Sadio ήταν ο πρώτος. Οπότε το να λέμε, πως έχουμε παίκτες που βουτάνε είναι κάπως περίεργο. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. ” Είπε ο Wijnaldum.

Όσο για το αν είναι το παιχνίδι της Κυριακής το πιο σημαντικό της σεζόν:

“ Αυτό είναι κάτι που μπορεί να απαντηθεί μόνο στο τέλος της σεζόν. Θα είναι όμως πολύ θετικό για εμάς να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στην City. Το ίδιο ισχύει και για εκείνους όμως. ”

Ο Wijnaldum σκοράρει στο Bramall Lane για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com