Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φιλοξενεί την οικογένεια Cox την Κυριακή η Liverpool!

Φιλοξενεί την οικογένεια Cox την Κυριακή η Liverpool!

Τη χαρμόσυνη είδηση της φιλοξενίας του Sean Cox και της οικογένειάς του στο Anfield στο παιχνίδι με τη Manchester City επισημοποίησε ο σύλλογος.

Όπως διαβάσαμε πριν από λίγο στο επίσημο site των Reds, η Liverpool Football Club εκφράζει τη χαρά και την ανυπομονησία της να φιλοξενήσει την οικογένεια του τραγικά άτυχου οπαδού της ομάδας μας, καθώς και τον ίδιο τον Sean, στο σπουδαίο παιχνίδι της Κυριακής.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Sean Cox είχε δεχτεί βάρβαρη και ιδιαίτερα επικίνδυνη για τη ζωή του επίθεση από δύο οπαδούς της Roma έξω από το Anfield, πριν την έναρξη του ημιτελικού του Champions League του 2018.

Μετά από σχεδόν 18 μήνες θεραπείας στην Ιρλανδία, ο Sean μετακινήθηκε σε ειδικό νευρολογικό κέντρο στη βόρεια Αγγλία για ένα πρόγραμμα αποκατάστασης διάρκειας 12 εβδομάδων, το οποίο εστιάζει στη βελτίωση της ομιλίας και της κίνησής του.

Ο οργανισμός της Liverpool και οι οπαδοί της εξακολουθούν να στηρίζουν τον Sean και την οικογένειά του. Στο φιλικό των θρύλων της ομάδας τον περασμένο Απρίλιο συγκεντρώθηκαν 748.000 ευρώ, τα οποία διατέθηκαν στην αποθεραπεία του ανθρώπου.

Ενόψει της επιστροφής του Cox στο Anfield, ο διευθύνων σύμβουλος των Κόκκινων, Peter Moore, δήλωσε:

«Είμαστε χαρούμενοι για την υποδοχή του Sean και της οικογένειάς του πίσω στο Anfield.»

«Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μία συναισθηματική επιστροφή για την οικογένεια. Το club έχει δουλέψει σε στενή συνεργασία με την οικογένεια Cox ώστε να διασφαλίσει ότι η επίσκεψη θα είναι όσο το δυνατόν ευκολότερη, και ότι θα τους δοθεί όλη η απαιτούμενη άνεση και χώρος.»

«Ο τρόπος με τον οποίο οι οπαδοί μας έχουν στηρίξει τον Sean και την οικογένειά του μαρτυρά την αφοσίωσή τους στην οικογένεια της Liverpool, και ξέρουμε ότι αυτό θα συμβεί και την Κυριακή.»

Οι παίκτες της Liverpool με το banner προς τιμήν του Sean Cox, μετά την πρόκριση στον τελικό του Κιέβου.
Οι παίκτες της Liverpool με το banner προς τιμήν του Sean Cox, μετά την πρόκριση στον τελικό του Κιέβου στη Ρώμη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com