Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: «Στόχος μου είναι να δυσκολεύω τη ζωή του προπονητή!»

Origi: «Στόχος μου είναι να δυσκολεύω τη ζωή του προπονητή!»

Τις δικές του δηλώσεις παραχώρησε μετά τη νίκη της Liverpool επί της Genk στο Anfield ο πρώην παίκτης της βελγικής ομάδας, Divock Origi.«

Ο επιθετικός της ομάδας μας, ο οποίος αγωνίστηκε για 89 λεπτά στο χθεσινό παιχνίδι, ρωτήθηκε και αναφέρθηκε τόσο στο επερχόμενο ντέρμπι με τη Manchester City, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις του:

«Οπωσδήποτε (ήταν σημαντική η νίκη επί της Genk, από την άποψη της διατήρησης του momentum ενόψει City)

«Είναι καλό που συνεχίζουμε να κρατάμε το ρυθμό μας, και νομίζω ότι έχουμε ένα μεγάλο, μεγάλο παιχνίδι το σαββατοκύριακο. Έχουμε αναμετρηθεί ήδη μερικές φορές μεταξύ μας, οπότε όλοι ανυπομονούμε γι’ αυτό.»

«Ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα μερικά σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας, όμως ήταν κρίσιμο για μας να κερδίσουμε, όλοι το ξέραμε, οπότε είμαστε χαρούμενοι πού το καταφέραμε.»

«Η Genk πάλεψε καλά. Επίσης, είχαν καλή τακτική προσαρμογή, οπότε πάλεψαν σκληρά, ήταν γενναίοι και το ίδιο έπρεπε να κάνουμε και εμείς. Νομίζω επίσης ότι η πείρα πού έχουμε σαν ομάδα μας βοήθησε.»

Στη συνέχεια, ο Divock μίλησε για τον εαυτό του:

«Προσωπικά, αξιολογώ τον εαυτό μου ανά παιχνίδι. Προοδεύω, νιώθω δυνατότερος παιχνίδι με παιχνίδι, και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα όλο και περισσότερο.»

«Βρίσκω τους τρόπους που μου ταιριάζουν, τις ρουτίνες μου, πως παίζουν οι συμπαίκτες μου, και θα μπορούσες να πεις ότι αναπτύσσομαι και μέσα στο γήπεδο. Προσπαθώ να γίνομαι πιο αποτελεσματικός στο τελευταίο τέταρτο του γηπέδου, και τα αποτελέσματα έρχονται αργά, αλλά σταθερά.»

«Πάντα έχω το σκεπτικό να γίνω ο καλύτερος πού μπορώ, και μου άρεσε τόσο πολύ το γεγονός ότι έχουμε τόσο μεγάλη ποιότητα, γιατί αυτό μας βοήθησε να κατακτήσουμε το Champions League.»

«Αυτό θα μας βοηθήσει να πετύχουμε, και αν όλοι είναι στα καλύτερά τους, μετά η επιλογή δεν είναι κάτι το καινούριο, είναι στο χέρι του προπονητή, και στόχος μας είναι να κάνουμε την επιλογή του όσο το δυνατόν δυσκολότερη!»

O Divock Origi κατά τη διάρκεια του αγώνα με την πρώην ομάδα του, Genk.
O Divock Origi κατά τη διάρκεια του αγώνα με την πρώην ομάδα του, Genk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com