Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Είναι γελοίο το πρόγραμμα»

Alisson: «Είναι γελοίο το πρόγραμμα»

Για το θέμα των ημερών που απασχολεί την Liverpool, δηλαδή για το επιβαρυμένο πρόγραμμα που θα έχει η ομάδα τις επόμενες εβδομάδες, μίλησε ο Alisson Becker και το χαρακτήρισε μάλιστα, γελοίο.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε ο Βραζιλιάνος στο Esporte Interativo:

“ Το πρόγραμμα δεν αρέσει σε κανέναν, γιατί θα είναι δύσκολο. ”

“ Ο Klopp έχει ήδη δηλώσει πως θα παίξουμε δύο διαφορετικές ομάδες και αυτό δεν είναι ιδανικό για εμάς. Θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και μας βοηθάει όταν έχουμε ένα καλύτερα οργανωμένο πρόγραμμα, αλλά τώρα δεν το έχουμε.”

“ Αν έπαιζα στο Carabao Cup θα ήμουν αρκετά εκνευρισμένος γιατί είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Αυτή η κατάσταση μας ενοχλεί αρκετά στα αποδυτήρια. Θέλουμε να τα δίνουμε όλα σε όλες τις διοργανώσεις. ”

“ Είναι γελοίο. Το ποδόσφαιρο εδώ συνηθίζει να είναι πολύ καλά οργανωμένο και μετά συμβαίνουν κάτι τέτοια πράγματα. Οι διοργανώσεις γίνονται από δύο διαφορετικές ομοσπονδίες, αλλά είναι το ίδιο άθλημα. Πιστεύω πως διαθέτουν τα μέσα, για να το οργανώσουν καλύτερα. ” Τόνισε ο Alisson.

“ Όλοι μιλάνε για το πρόγραμμα, οπότε γιατί δεν κάνουν κάτι; Οι παίκτες (του ποδοσφαίρου) δεν είναι το ίδιο οργανωμένοι με εκείνους του NBA. Πρέπει όμως να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, αντιθέτως θα έχουμε μπελάδες. ”

Πολλοί αγώνες για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com